Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SsangYong LIV-2 Concept: Γκρο πλαν στο νέο Rexton

SsangYong LIV-2 Concept: Γκρο πλαν στο νέο Rexton

Η κορεατική φίρμα δίνει το στίγμα ενός νέου πρωτότυπου το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί την τελευταία πρωτότυπη εκδοχή του Rexton πριν την έκδοση παραγωγής του, την επόμενη χρονιά.


H κορεατική φίρμα δημοσιοποίησε τις πρώτες εικόνες ενός νέου concept car το οποίο θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Παρισιού και το οποίο, σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις, ονομάζεται LIV-2 και αποτελεί προπομπό ενός “μεγάλου premium SUV”.

Το νέο concept car αποτελεί σχεδιαστική μετεξέλιξη του πρωτότυπου LIV-1 που οι Κορεάτες είχαν παρουσιάσει στη Σεούλ πριν τρία χρόνια, ωστόσο αυτό που μάλλον έχει περισσότερη σημασία είναι η ανεπίσημη πληροφορία ότι το concept car αποτελεί το τελευταίο πρωτότυπο δείγμα του νέου Rexton και αναμένεται από την επόμενη χρονιά, με αισθητικές επιρροές από το LIV-2.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, οι Κορεάτες κάνουν λόγο για δύο κινητήρες προδιαγραφών Euro 6, ένα βενζίνης και ένα diesel με χωρητικότητα 2,0 και 2,2 λίτρων αντίστοιχα τα οποία και αναμένεται να μεταφερθούν και στην έκδοση παραγωγής.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Rexton θα επωφεληθεί από ένα επτά σχέσεων αυτόματο κιβώτιο με προέλευση την Mercedes-Benz ενώ σε δεύτερο χρόνο θα εντάξει στις επιλογές του και ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024