Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GT C Roadster 2017: O άγνωστος.... C

Mercedes-AMG GT C Roadster 2017: O άγνωστος…. C

Η γερμανική φίρμα αποκαλύπτει το πρώτο κομμάτι του παζλ για την ανοιχτή εκδοχή της AMG GT η οποία δείχνει να επιφυλάσσει παραπάνω εκπλήξεις από την «μεταμόρφωση» της σε roadster.

Η γερμανική φίρμα ξεκίνησε το «παιχνίδι» των teaser εν όψει της αποκάλυψης της ανοιχτής εκδοχής του sportscar της, δίνοντας στη δημοσιότητα μέσω ενός video μια πρώτη γεύση από τη σιλουέτα τoυ και τις αναλογίες του roadster.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η GT C Roadster θα υιοθετήσει μια υφασμάτινη ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή, ενώ πρόσφατες λήψεις του μοντέλου ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου δείχνουν και τις αντίστοιχες τροποποιήσεις στο πίσω τμήμα για την αποθήκευσή της.

Όπως και να έχει με τις δεδομένες αλλαγές στο αμάξωμα της AMG GΤ προκειμένου να υποδεχτεί τον τίτλο του roadster, αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι η προσθήκη ενός επιπλέον γράμματος -του C- στην ονομασία της και τι παραπάνω ετοιμάζει η Mercedes-Benz για την ανοιχτή εκδοχή του sportscar.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το C θα αναλάβει να σηματοδοτήσει την επιπλέον ισχύ σε σχέση με την S έκδοση, με τη γερμανική φίρμα -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας- να ετοιμάζει και μια coupe έκδοση με τα διακριτικά C για το κοντινό μέλλον.

Αν και τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, οι C εκδόσεις του γερμανικού sportscar εκτός της επιπλέον ισχύος από την οποία αναμένεται να επωφεληθούν αναμένεται να υιοθετήσουν και μια σειρά άλλων βελτιωμένων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων μέτρων που να περιορίζουν το βάρος τους έως και κατά 90 κιλά.

Όπως και να έχει με την παρουσία του γράμματος C στις επιφάνειες της ανοιχτής όσο και -μελλοντικά- της coupe ΑΜG GT το σίγουρο είναι το «μυστήριο» θα ξεκαθαριστεί πολύ σύντομα καθώς η πρεμιέρα της AMG GT C Roadster έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη διεθνή έκθεση που ανοίγει αυλαία, τέλη Σεπτεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024