Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Caterham Seven Sprint: Sold out εντός επτά ημερών

Caterham Seven Sprint: Sold out εντός επτά ημερών

Μόλις επτά ημέρες χρειάστηκαν ώστε το Caterham Seven Spint να ολοκληρώσει την εμπορική του πορεία διαθέτοντας τα μόλις 60 αντίτυπα που θα βγούν από τις γραμμές παραγωγής της βρετανικής φίρμας.


Το ρετρό ως γνωστόν πουλάει, πόσο μάλλον όταν αυτό προέρχεται από μια αυτοκινητοβιομηχανία η οποία κατάφερε να μείνει πιστή στο πέρασμα του χρόνου στις βασικές κατασκευαστικές αρχές της.

Ο λόγος για την Caterham και το θρυλικό Seven το οποίο πρόσφατα απέκτησε μια ακόμα περιορισμένης παραγωγής έκδοση. H «Sprint», όπως ονομάζεται, παραπέμπει ευθέως στο παρελθόν του Caterham Seven και ειδικότερα στην έκδοση του 1960, αποτελώντας τον προπομπό των εορτασμών που θα πραγματοποιηθούν για τη συμπλήρωση των εξήντα ετών από τη δημιουργία του Seven.

Η έκδοση Sprint αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ ιστορικών αυτοκινήτων που φιλοξενεί κάθε χρόνο το Goodwood και χρειάστηκαν μόλις επτά ημέρες ώστε και τα 60 αντίτυπα του αυτοκινήτου να βρουν ιδιοκτήτη.

Παρά τις εμφανείς εξοπλιστικές διαφοροποιήσεις που παρουσιάζει η συγκεκριμένη έκδοση, ο κινητήρας προέρχεται από τη Suzuki και παράγει 80 ίππους, όντας εκείνος που εξοπλίζει τις πλέον προσιτές επιλογές στην γκάμα του αυτοκινήτου.

Η Caterham παράγει ετησίως περίπου 500 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα περισσότερα παραμένουν εντός των συνόρων της Μ. Βρετανίας.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024