Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το

Το «αυστηρώς κατάλληλο» αμιγώς ηλεκτροκίνητο McLaren P1 αποκαλύπτεται

Η βρετανική φίρμα αποκάλυψε με κάθε επισημότητα μια… ιδιαιτέρως compact, ηλεκτροκίνητη και ανοιχτή εκδοχή του supercar της, "αυστηρώς κατάλληλη" μόνο για όσους οδηγούς βρίσκονται περί την ηλικία των έξι ετών.


Η βρετανική φίρμα αποκάλυψε με κάθε επισημότητα μια… ιδιαιτέρως compact, ηλεκτροκίνητη και ανοιχτή εκδοχή του supercar της η οποία απευθύνεται στο ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό που βρίσκεται περί την ηλικία των έξι ετών.

Παρά την απουσία οροφής για τους προφανείς λογούς οι σχεδιαστές του λιλιπούτειου supercar φρόντισαν να διατηρήσουν τις scissor doors του «real thing» καθώς και την ιδιαιτερότητα ορισμένων σχεδιαστικών του λεπτομερειών, εφοδιάζοντάς το παράλληλα με εξοπλισμό που κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια έλειπε από πολλά αυτοκίνητα.

Έτσι η μικρογραφία του P1 διαθέτει ΜP3 player και ηχοσύστημα με προεγκατατεστημένα όλα τα δημοφιλή παιδικά τραγουδάκια καθώς και αγωνιστικό κάθισμα.

Όπως εύκολα υποθέτει κανείς το toy supercar είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο ενώ διαθέτει και κιβώτιο με paddles στο τιμόνι το οποίο αριθμεί τις τρεις σχέσεις συμπεριλαμβανομένης της -χρήσιμης- όπισθεν σε περίπτωση που συναντηθεί με τον τοίχο –του σπιτιού σας.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του παιδικού supercar, απαιτεί μόλις 2,0 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από 0-5 χλμ./ώρα εξ ου και στο πίσω μέρος υπάρχει διακόπτης on-off προκειμένου να διευκολύνονται τυχόν απέλπιδες προσπάθειες των γονέων να ανακόψουν την πορεία των μελλοντικών Lewis Hamilton, προκειμένου να τους οδηγήσουν στα κρεβάτια τους.

Για την ιστορία, η τιμή του παιδικού supercar διαμορφώνεται σε 486 δολάρια σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της McLaren.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024