Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H επόμενη ημέρα των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης από την Toyota στο CES

H επόμενη ημέρα των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης από την Toyota στο CES

Οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν στην έκθεση του Las Vegas το όραμά τους για τα cockpit του μέλλοντος.

H ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε την αποκάλυψη ενός νέου τεχνολογικού concept στο επικείμενο Consumer Electronics Show, το οποίο θα αναλάβει να αποτυπώσει το όραμα της Toyota για το μέλλον σε επίπεδο συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Επιπλέον, όπως επίσης γνωστοποιεί η ιαπωνική φίρμα από το floor της διοργάνωσης που αφορά την υψηλή τεχνολογία θα παρουσιαστεί επίσης το πλαίσιο για τη νέα γενιά διασυνδεδεμένων αυτοκινήτων και συστημάτων τηλεματικής.

Αν και προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν αποκαλύπτουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τις νέες τεχνολογίες, σύμφωνα με πληροφορίες το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στο Las Vegas θα οδηγήσει ένα βήμα μακρύτερα, τις εντυπωσιακές τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλιζόταν το εσωτερικό του πρωτότυπου που η Lexus παρουσίασε στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.

Υπενθυμίζεται ότι αντί των παραδοσιακών οθονών, ψηφιακών ή αφής το ιαπωνικό crossover διέθετε ένα τρισδιάστατο κρυστάλλινο interface το οποίο πρόβαλε ενδείξεις και πληροφορίες με την μορφή ολογράμματος. Ο χρήστης-οδηγός μπορούσε να διαχειριστεί τις λειτουργίες αλληλεπιδρώντας δια της αφής με το διαδραστικό ολόγραμμα, ενώ στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχούσε ένας θόλος με ενδείξεις για την κατανάλωση και την ταχύτητα.

Το UX Concept διέθετε επίσης καθίσματα τεχνολογίας Kinetic Seat τα οποία κατασκευάζονται από συνθετικό ιστό αράχνης και υπόσχονται καλύτερη στήριξη από οποιοδήποτε άλλο κάθισμα με πιο παραδοσιακά υλικά.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024