Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLA 2017: Σε -κοντινή- τροχιά ανανέωσης

Mercedes-Benz GLA 2017: Σε -κοντινή- τροχιά ανανέωσης

Οι Γερμανοί δίνουν το πρώτο δειγμα της ανανεωμένης εκδοχής GLA η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση του Detroit.

Η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε την παρουσία της ανανεωμένης εκδοχής του μικρότερου SUV της, GLA, στην προσεχή έκθεση του Detroit, δημοσιοποιώντας και το πρώτο teaser.

Αν και η Mercedes-Benz δεν συνοδεύει με περαιτέρω πληροφορίες το πρώτο επίσημο δείγμα της GLA, όπως αφήνει να εννοηθεί το υποβλητικό teaser το αλλά και η συνήθης τακτική των Γερμανών, το μικρό crossover θα ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι αλλαγών που χάραξε η ανανεωμένη A-Class.

Υπό αυτό το σκεπτικό εκτός από τα εθιμοτυπικά ανασχεδιασμένα στοιχεία σε γρίλια, εισαγωγές αέρα και προφυλακτήρες και τις επιπλέον πτυχώσεις στις μεταλλικές της επιφάνειες που θα της εξασφαλίσουν μια πιο «φρέσκια» και δυναμικότερη εμφάνιση, η GLA αναμένεται να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής τεχνολογίας LED για το σύνολο των επίσης ανασχεδιασμένων φωτιστικών σωμάτων.

Την εικόνα αναμένεται να συμπληρώσει μια αναβαθμισμένη ανάρτηση η οποία δεν αποκλείεται να αυξήσει και την απόστασή της από το έδαφος προς όφελος μιας πιο στοχευμένα SUV προσωπικότητας και εμφάνισης.

Δεδομένος επίσης θα πρέπει να θεωρείται ο εμπλουτισμός του εσωτερικού με περισσότερες επιλογές σε χρώματα και υλικά αλλά και σε ό,τι αφορά τις λειτουργίες του infotainment με μια αναβαθμισμένη οθόνη αφής και προσθήκες λογισμικού Apple CarPlay, Android Auto και Mirrorlink.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την ανανεωμένη A-Class θα κινηθούν και οι αναβαθμίσεις σε επίπεδο κινητήρων οι οποίοι θα προσφέρουν περισσότερη ισχύ αλλά και αποδοτικότητα. Έτσι οι εκδόσεις 220d και 250 αναμένεται να σκαρφαλώσουν στους 177 και 218 ίππους αντίστοιχα προσφέροντας παράλληλα και επιπλέον αποδοτικότητα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κορυφαία AMG έκδοση Α 45 η οποία χάρη στις αναβαθμίσεις του ισχυρότερου δίλιτρου τετρακύλινδρου κινητήρα παραγωγής φτάνει τους 381 ίππους –και- στην περίπτωση της GLA αν και η εμφάνιση της τελευταίας αναμένεται σε δεύτερο χρόνο.

Στον αντίποδα, δηλαδή τη βάση της γκάμας της νέας GLA, κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί η είσοδος του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων απόδοσης 102 ίππων και 180 Nm ροπής ο οποίος αποτελεί από το 2015 το σημείο αφετηρίας για τη μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback Mercedes-Benz.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024