Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Yaris «Gazoo» 2017: Πρώτο δείγμα ισχύος

Toyota Yaris «Gazoo» 2017: Πρώτο δείγμα ισχύος

Η ιαπωνική φίρμα ξεκινά το «παζλ» των αποκαλύψεων για την νέα σπορ έκδοση του Yaris ισχύος 210 ίππων η οποία θα παρουσιαστεί τον προσεχή Μάρτιο.


Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε πριν περίπου ένα μήνα ότι προτίθεται να λανσάρει μια σπορ και ισχυρότερη έκδοση του Yaris με αφορμή τη συμμετοχή της στο WRC.

Πλέον, η Toyota ξεκινά το παζλ των αποκαλύψεων για την νέα αυτή έκδοση, ανακοινώνοντας ότι θα προσφέρει την ισχύ των 210 ίππων και δημοσιοποιώντας δύο «σαφέστερες» από το αρχικό σκίτσο εικόνες της νέας έκδοσης.

Αν και επί του παρόντος, η Toyota δεν δημοσιοποιεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τον κινητήρα που θα προσφέρει την παραπάνω ισχύ, κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για μία τροποποιημένη εκδοχή του turbo κινητήρα των 1,6 λίτρων που εξοπλίζει και την αγωνιστική έκδοση WRC.

Ένα άλλο στοιχείο που δεν διευκρινίζει η Toyota είναι η ονομασία της νέας έκδοσης η οποία ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα περιλαμβάνει το Gazoo, όπως άλλωστε ονομάζεται και η μονάδα που επιλαμβάνεται τα τετράτροχα των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Ιαπώνων.

Όπως και να έχει, από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota, προκύπτει ότι η νέα έκδοση του supermini θα διαθέτει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, μια διακριτή αεροτομή στο πίσω τμήμα καθώς και μια κεντρικά τοποθετημένη απόληξη για την εξάτμιση που μαζί με τα χαρακτηριστικά αεροδυναμικά βοηθήματα δίπλα στα φώτα ομίχλης θα δώσουν το στίγμα της διαφορετικότητάς της και οπτικά.

Το σπορ «μενού» αναμένεται να συμπληρώσει μια τροποποιημένη ανάρτηση καθώς και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, το οποίο σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων τεχνολογικών βελτιώσεων θα αναλάβουν να εξασφαλίσουν μια συνολικά σπορ συμπεριφορά.

auto.in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024