Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H SsangYong παρουσιάζει το πρώτο παράθυρο με τεχνολογία αφής

H SsangYong παρουσιάζει το πρώτο παράθυρο με τεχνολογία αφής

Η SsangYong παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό παράθυρο αυτοκινήτου που ενεργοποιείται με την αφή, μια τεχνολογία που θα δρομολογηθεί μέσα στο 2017.

Στο πλαίσιο ημερίδας τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της φίρμας, στο Anseog της Κορέας όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι ιδέες και η έρευνα των εργαζομένων για νέες υλοποιήσιμες τεχνολογίες η SsangYong παρουσίασε το πρώτο παράθυρο με σύστημα αφής το οποίο και οι ιθύνοντες της κορεατικής φίρμας επέλεξαν να οδηγηθεί σταδιακά στην παραγωγή.

Το λεγόμενο ως «παράθυρο με σύστημα αφής» αποτελεί μια νέα τεχνολογική εφαρμογή που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να χειρίζονται τα παράθυρα του αυτοκινήτου απλά και μόνο αγγίζοντάς τα.

Όπως μάλιστα επιβεβαίωσε υψηλόβαθμο στελέχος της εταιρείας παραδέχτηκε η νέα τεχνολογία πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της σε κάποια διεθνή έκθεση του 2017 σε κάποιο πρωτότυπο μοντέλο της SsangYong.

Ο CEO της εταιρείας κ. Johng-sik Choi σχολίασε ότι: «Η R&D Tech-Day αναμένεται να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους ταλαντούχους εργαζομένους, προκειμένου αυτοί να επιδιώκουν διαρκώς καινοτόμες ιδέες οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν κιόλας στα αυτοκίνητα παραγωγής. Άλλωστε η SsangYong σκοπεύει να συνεχίσει να εξελίσσει προϊόντα επόμενης γενιάς, ικανά να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών, και να δίνει ώθηση στις δημιουργικές ιδέες και την καινοτόμο εξέλιξη».

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024