Με περισσότερους από 210 ίππους η «καυτή» έκδοση του Toyota Yaris

Με περισσότερους από 210 ίππους η «καυτή» έκδοση του Toyota Yaris
O κινητήρας των 1,8 λίτρων με τον μηχανικό υπερσυμπιεστή κάνει την κορυφαία έκδοση του Toyota Yaris μοναδική στην κατηγορία των supermini. H ισχύς της συγκεκριμένης έκδοση αναμένεται να ξεπερνά τους 210 ίππους  
Read hidden
Τα πρώτα στοιχεία της κορυφαίας έκδοση του Yaris έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Toyota με αφορμή την επικείμενη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές Μαρτίου.

Εκεί η ιαπωνική φίρμα θα αποκαλύψει -μεταξύ άλλων- την ισχυρότερη έκδοση στην πολύχρονη ιστορία του Yaris, η απόδοση της οποίας μάλιστα θα υπερβαίνει του 210 ίππους.

Το Toyota Yaris GRMN, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, θα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,8 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή υποστηρίζει τον δυναμικό προσανατολισμό της εν λόγω έκδοσης.

Πέρα από τον νέο κινητήρα, το Yaris GRMN θα προσφέρει τις αναβαθμίσεις της ανανεωμένης εκδοχής του δημοφιλούς Toyota, όπως άλλωστε και εκείνες που επιβάλλουν επί της ουσίας οι προδιαγραφές του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα.

Περισσότερα στοιχεία για την κορυφαία έκδοση του Toyota Yaris αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Μαρτίου, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου στη Γενεύη.

auto.in.gr

Κόσμος:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No