Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford: Επένδυση ύψους 600 εκατ. ευρώ

Ford: Επένδυση ύψους 600 εκατ. ευρώ

Πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ να επενδύσει το επόμενο διάστημα η Ford στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της στο Saarlouis (Vehicle Assembly Operations), στη Γερμανία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παραγωγή της επόμενης γενιάς Ford Focus.

Η επένδυση στο Saarlouis αφορά προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, διαχειριστική υποστήριξη, και project παροχής ενέργειας. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η επένδυση σε δύο νέα συστήματα πρεσών που επιτρέπουν τη θερμή διαμόρφωση ατσαλιών βορίου υψηλής αντοχής. Η τεχνική επιτρέπει την απευθείας διαμόρφωση των ατσάλινων φύλων σε εξαρτήματα αμαξώματος, έχοντας ως όφελος την εξοικονόμηση βάρους.

Μέρος της επένδυσης περιλαμβάνει επίσης μία πιο αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον παροχή ενέργειας. Σε συνεργασία με τη STEAG New Energies, η Ford χρησιμοποιεί πέντε νέες μονάδες συμπαραγωγής στο εργοστάσιό της για την παροχή ηλεκτρισμού και θέρμανσης, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές CO2 μέχρι 20%.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024