Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο για τη σειρά 5 της BMW

Βραβείο για τη σειρά 5 της BMW

Πέντε βραβεία “iF Awards 2017” δόθηκαν στη Designwork, μία Εταιρεία του BMW Group που σχεδιάζει προϊόντα για τομείς μετακίνησης, lifestyle, διάδρασης και αθλητισμού.

Εδώ και πολλές δεκαετίες, το “iF Design Award” θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα βραβεία σχεδίασης στον κόσμο και επισφράγιση σχεδιαστικής τελειότητας. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και το σχήμα ενός προϊόντος, τα κριτήρια του διάσημου βραβείου που απονέμεται κάθε χρόνο από το 1953, περιλαμβάνουν επίσης το επίπεδο καινοτομίας, εργονομίας, λειτουργικότητας και περιβαλλοντικής συμβατότητας.

Φέτος, η επιτροπή τίμησε το στιλάτο παπούτσι Puma X-CAT, τη σειρά εργονομικών πινέλων μακιγιάζ Revlon Pro Brushes, και τον ερπυστριοφόρο εκσκαφέα 1050K Crawler, προϊόν συνεργασίας με την John Deere. Επιπλέον, το αγωνιστικό αμαξίδιο BMW Racing Wheelchair, που σχεδιάστηκε για χρήση στους Παραολυμπιακούς αγώνες, και το concept BMW Vision Ride Helmet, ένα πρωτότυπο κράνος μοτοσικλέτας με Head-Up Display, απέσπασαν το καθένα από ένα iF Award.

Η τελετή απονομής έγινε σε εορταστικό κλίμα στο γκαλά iF Design Awards Night 2017, που φιλοξενήθηκε για έκτη φορά στο BMW Welt στο Μόναχο.

Η κριτική επιτροπή – μία διεθνής ομάδα από 58 ειδικούς σχεδίασης – απένειμε το “iF Gold Award 2017”, την υψηλότερη διάκριση του “International Forum Design”, στη BMW Σειρά 5 Sedan για την καινοτόμο φιλοσοφία και δυναμική, καλαίσθητη σχεδίασή της στην κατηγορία “Automobiles / Product”.

Η απόφαση αυτή στηρίχθηκε από την επιτροπή κυρίως για τη σχεδιαστική ακρίβεια και σαφήνεια, την αναγνωρισιμότητα της μάρκας εσωτερικά και εξωτερικά και την ισορροπία μεταξύ συναισθηματικής και οπτικής απήχησης. Τέσσερα οχήματα του BMW Group απέσπασαν από ένα βραβείο “iF Award 2017” στην κατηγορία “Mobility / Professional Concept.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024