Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW 5: Βρίσκει και χώρο στάθμευσης

BMW 5: Βρίσκει και χώρο στάθμευσης

Η νέα BMW 5 που προσφέρεται ήδη στην ελληνική αγορά αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μοντέλα, παραδίδοντας μικρά σεμινάρια υψηλής τεχνογνωσίας στον ανταγωνισμό.

Η νέα BMW 5 που προσφέρεται ήδη στην ελληνική αγορά αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μοντέλα, παραδίδοντας μικρά σεμινάρια υψηλής τεχνογνωσίας στον ανταγωνισμό.

Η βαυαρική μεσαία λιμουζίνα που κοστίζει από 60.950€, στην έβδομη γενιά της είναι διαθέσιμη με δίλιτρους και τρίλιτρους κινητήρες. Το νέο μοντέλο προσφέρεται με δύο ντίζελ κινητήρες, στα 2.0 και 3.0 λίτρα, με 190 και 265 ίππους αντίστοιχα, στις εκδόσεις 520d και 530d. Συνδυάζονται με αυτόματο 8 σχέσεων κιβώτιο, ενώ η δίλιτρη ντίζελ είναι η μόνη που στη βασική της έκδοση έχει ως στάνταρ χειροκίνητο έξι σχέσεων. Από την υπηρεσία αναζήτησης χώρου στάθμευσης, έως τα πληθώρα συστημάτων που θωρακίζουν την ασφάλεια, η νέα πεντάρα είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο μοντέλο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Είναι επίσης, το μοντέλο που παίρνει άριστα στον τομέα της ημιαυτόνομης οδήγησης. Το πακέτο περιλαμβάνει σύστημα για προειδοποίηση επικείμενης σύγκρουσης με λειτουργία φρεναρίσματος, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας και προειδοποίηση κάθετης κυκλοφορίας πίσω. Στη νέα 5άρα ο οδηγός θα βρει ένα ιδιαίτερα πλούσιο ταμπλό με σύστημα πλοήγησης Νavigation Business, Parking Distance Control με έγχρωμη οθόνη LCD με λειτουργία αφής με ένδειξη πληροφοριών κατάστασης οχήματος (πχ. αυτονομία, κλείδωμα οχήματος). Αλλά και δυνατότητα χειρισμού λειτουργιών του κλιματισμού καθώς και της θέρμανσης με σβηστό κινητήρα και ενεργοποίηση της τηλεχειριζόμενης στάθμευσης από το κλειδί του αυτοκινήτου.

Ο νέος δίλιτρος, τετρακύλινδρος ντίζελ τεχνολογίας κινητήρας ( η BMW το ονομάζει TwinPower Turbo) αποδίδει 190 ίππους με ροπή (400 Nm από τις 750 έως και τις 2.500 σ.α.λ.) που «καταπίνει» εύκολα τα κιλά και τις απλόχερες διαστάσεις της πεντάμετρης λιμουζίνας. Θα καταναλώνει – αν και λιμουζίνα – μόλις 3,9 λίτρα/100χλμ. Τα 0-100χλμ/ώρα που πραγματοποιούνται σε 7,5 δεύτερα ενώ συνδυάζεται με στάνταρ 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Με υπηρεσία αναζήτησης χώρου στάθμευσης

H συγκεκριμένη πρωτοποριακή υπηρεσία On-Street Parking Information. αξιοποιώντας το σύστημα πλοήγησης θα δίνει στον οδηγό της «πεντάρας» πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα ελεύθερων χώρων στάθμευσης. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την ερχόμενη άνοιξη προς το παρόν σε δέκα γερμανικές πόλεις. Εκτός από τη νέα BMW Σειρά 5 θα προσφέρεται και σε άλλα μοντέλα, όπως την BMW X1, BMW Σειρά 2 Active Tourer και BMW Σειρά 2 Gran Tourer.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024