Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i20 και TUCSON:  Κατακτούν την κορυφή σε πρόσφατη έρευνα

Hyundai i20 και TUCSON: Κατακτούν την κορυφή σε πρόσφατη έρευνα

Η Hyundai Motor με τα i20 και Tucson σκοράρει υψηλά στην πρόσφατη έρευνα πελατών στη Γερμανική αγορά, που πραγματοποίησε το περιοδικό AUTO TEST

Η Hyundai Motor με τα i20 και Tucson σκοράρει υψηλά στην πρόσφατη έρευνα πελατών στη Γερμανική αγορά, που πραγματοποίησε το περιοδικό AUTO TEST.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα AUTO TEST 2017, που πραγματοποιήθηκε από τον μεγαλύτερο και με την υψηλότερη κυκλοφορία οδηγό πωλήσεων στην Ευρώπη, απένειμαν την πρώτη θέση στα Hyundai i20 και Tucson για τη σχεδίαση, την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας τους και το μοναδικό πακέτο 5-ετούς εργοστασιακής εγγύησης απεριόριστων χιλιομέτρων της Hyundai Motor. Το i20 1.0L Turbo Βενζίνης της Hyundai ψηφίστηκε νικητής στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, ενώ το Hyundai Tucson 1.7 Diesel 2WD θριάμβευσε στην κατηγορία των SUV.

Το Hyundai i20 1.0L Turbo Βενζίνης έπεισε τους συμμετέχοντες στην έρευνα AUTO TEST με τις αρμονικές αναλογίες του, τις εξαιρετικές επιδόσεις του κινητήρα του, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου καθώς και τα μεγάλα καθίσματα και την ευρυχωρία που είναι αξιοσημείωτη για την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ανακηρύχθηκε νικητής στη σχέση τιμής / επιδόσεων στην κατηγορία του.

Ένας ακόμη νικητής τιμής / επιδόσεων του AUTO TEST ήταν το Hyundai Tucson 1.7 Diesel 2WD. Σύμφωνα με την έκθεση των κριτών, το όχημα αυτό είναι ήδη καλά τροφοδοτούμενο με τον οικονομικό του πετρελαιοκινητήρα των 115 PS. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα εκτίμησαν όχι μόνο το χαμηλό κόστος συντήρησης και κατοχής, την προσιτή τιμή αγοράς αλλά και επιπρόσθετα την εξαιρετική εργονομία και τους συνολικά άνετους χώρους του Hyundai Tucson.

auto.in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024