Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Symbioz Concept: Τo hatchback του μέλλοντος αλά γαλλικά

Renault Symbioz Concept: Τo hatchback του μέλλοντος αλά γαλλικά

Η Renault προετοιμάζει για τη διεθνή γερμανική έκθεση η οποία ανοίγει αυλαία στις 12 Σεπτεμβρίου ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο hatchback το οποίο αποτυπώνει το όραμά της για την μετακίνηση στις πόλεις του 2030.

Η γαλλική φίρμα δίνει το στίγμα του νέου πρωτότυπου μοντέλου που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης με την μορφή ενός compact, πλήρους αυτόνομου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου όσο και φουτουριστικού τετράτροχου το οποίο φιλοδοξεί να αποτυπώσει το όραμα της Renault για την αστική μετακίνηση το 2030.

Η πρώτη αποσπασματική εικόνα του Symbioz όπως θα ονομάζεται, δείχνει ότι θα συνεχίσει την εντυπωσιακή σχεδιαστική παράδοση που δημιούργησαν τα Trezor από την έκθεση του Παρισιού και το Zoe E-Sport της έκθεσης της Γενεύης, αυτήν την φορά όμως εστιάζοντας στις compact διαστάσεις.

Υπό αυτό το σκεπτικό το Symbioz αναμένεται να πάρει την μορφή ενός τρίθυρου hatchback με προς τα πάνω ανοιγόμενες θύρες ενώ σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία θα κληθεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αστικής μετακίνησης των πόλεων του μέλλοντος χάρη σε ένα προηγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης και ένα ιδιαιτέρως αποδοτικό κινητήριο σύνολο.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024