Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
VW I.D. Crozz Concept: Το επόμενο βήμα...

VW I.D. Crozz Concept: Το επόμενο βήμα…

Η VW θα παρουσιάσει μια αναβαθμισμένη και πιο κοντά στην παραγωγή εκδοχή του πρωτότυπου και αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV που είχε πρωτοσυστηθεί από κινεζικό έδαφος.

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του I.D. Crozz Concept για την προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης, δίνοντας μια σαφέστερη εικόνα για την έκδοση παραγωγής του αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV που είχε πρωτοπαρουσιαστεί στην έκθεση της Σαγκάης τον προηγούμενο Απρίλιο.

Αν και η VW δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες για την νέα εκδοχή του πρωτότυπου μοντέλου πέρα από όσα μπορεί να συναγάγει κανείς από το σκίτσο που αποκαλύφθηκε και το οποίο αποτυπώνει ορισμένες αλλαγές αισθητικού περιεχομένου όπως η απουσία του φωτιζόμενου logo στο κέντρο της γρίλιας, οι λεπτομέρειες από χρώμιο και τα ανασχεδιασμένα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων.


Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών η VW δεν δίνει επί του παρόντος στοιχεία ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρότερη μορφή του το πρωτότυπο μοντέλο αξιοποιούσε δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ που ξεπερνούσε τους 300 ίππους και του εξασφάλιζε θεωρητικά μέγιστη ταχύτητα 180 χλμ./ώρα. Το σύνολο συμπληρωνόταν από μπαταρίες ιόντων λιθίου 81 kWh οι οποίες, επίσης θεωρητικά, εγγυώνται αυτονομία 500 χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024