Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo XC40 2018: Πρώιμη αποκάλυψη

Volvo XC40 2018: Πρώιμη αποκάλυψη

Μια διαρροή της εικόνας του νέου μικρότερου SUV της Volvo στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει ορισμένα κομμάτια του παζλ που θα συνθέσουν την προσωπικότητα του XC40.


Η πρεμιέρα του νέου μικρότερου SUV της Volvo έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ένα teaser video το οποίο αναδύθηκε για λίγες ώρες στο ουγγρικό media site της φίρμας και μια σειρά εικόνων που προέκυψαν από αυτό και παρέμειναν στο διαδίκτυο, δίνει μια πρώιμη γεύση για τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου μικρού crossover αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία.

Το πρώτο στοιχείο που προκύπτει από τη σειρά εικόνων είναι ότι η έκδοση παραγωγής του XC40 δεν διαφέρει πολύ από το πρωτότυπο 40.1 το οποίο ανέλαβε να το συστήσει.

Όπως ωστόσο εύκολα υποθέτει κανείς ορισμένα στοιχεία του πρωτότυπου όπως οι καθρέφτες-κάμερες έχουν αντικατασταθεί με συμβατικότερα στοιχεία που αρμόζουν σε μια έκδοση παραγωγής ενώ μια ελαφρά διαφοροποίηση υπάρχει και στα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων.

Στις εικόνες που διέρρευσαν, συμπεριλαμβάνεται και μια πρώτη άποψη του εσωτερικού το οποίο θυμίζει σε διάταξη όσα έχουμε δει στα νεότερα μοντέλα της Volvo στη σειρά 90 και 60, ενώ όπως ήδη έχουν αποκαλύψει οι Σουηδοί τα XC40 θα προβάλλει έναν πιο νεανικό χαρακτήρα χάρη στη διαφορετική προσέγγιση στα υλικά και στα χρώματα ενώ την εικόνα θα συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα γνωστά gadgets αλλά και καινούρια τα οποία θα δίνουν έμφαση σε μέγιστη εργονομία.

Ενδεικτικό της προσοχής που έχει δοθεί στον εξοπλισμό του μικρού SUV είναι ότι θα συμπεριλάβει στον εξοπλισμό του το πρώτο «αερόψυκτo» subwoofer της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην αθέατη πλευρά του XC40 θα βρεθεί μια νέα μεταβλητή αρχιτεκτονική, η CMA η οποία θα επιτρέπει τον εξοπλισμό του τόσο με συμβατικούς κινητήρες όσο και με plug-in υβριδικό σύνολο. Το τελευταίο μάλιστα θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας συνδυάζοντας έναν τρικύλινδρο turbo κινητήρα 1,5 λίτρου με ηλεκτρικό μοτέρ και πιθανότατα ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Από τις μεγαλύτερες SUV προτάσεις της Volvo θα προέλθουν και τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης προσδίδοντας στο XC40 το σύνηθες κύρος ασφάλειας που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της σουηδικής φίρμα.

auto.in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024