Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 26 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του φορτηγού της Tesla

Στις 26 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του φορτηγού της Tesla

Ο πολυδιαφημισμένος ηλεκτροκίνητος τράκτορας της Tesla δίνει ραντεβού για την πρώτη εμφάνισή του η οποία θα πραγματοποιηθεί –τελικά- στα τέλη Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια.

O επικεφαλής της καλιφορνέζικης ηλεκτροκίνητης φίρμας ανακοίνωσε με τον προσφιλή του τρόπο, δηλαδή μέσω Twitter, την ημερομηνία της πρεμιέρας του πολυδιαφημισμένου και αμιγώς ηλεκτρικού τράκτορα της Tesla η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2017 στο Hawthorne της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις δια… τιτιβισμάτων του Elon Musk, ηλεκτρικός τράκτορας είναι «κτήνος» και «εξωπραγματικό» ενώ πληροφορίες που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν από την Tesla αναφέρουν ότι το πρώτο επαγγελματικό μοντέλο της φίρμας θα προσφέρει αυτονομία που θα φτάνει τα 500 χλμ.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες γνωστές πληροφορίες για το ηλεκτροκίνητο φορτηγό σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές αρχικά δεν θα διαθέτει χώρο ύπνου όπως η πλειονότητα των αντίστοιχων οχημάτων, ωστόσο οι Αμερικανοί επιφυλάσσονται να προσθέσουν αυτήν την «λεπτομέρεια» σε δεύτερο χρόνο.

Γνωστή επίσης είναι και η φιλοδοξία της Tesla ο ηλεκτροκίνητος τράκτορας να προσφέρει επίπεδα αυτονομίας και ροπής αντίστοιχη των συμβατικών οχημάτων του είδους, ωστόσο μένει να αποδειχθεί αν αυτό θα επιτευχθεί με την πρώτη εμφάνισή του ή θα μείνει και αυτό σε δεύτερο χρόνο.

auto.in.gr

Sports in

Η «τρέλα» του Άγγλου σπίκερ στον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης «τρελαίνοντας» τους πάντες. Ακόμη και τον Άγγλο σπίκερ που έκανε την περιγραφή και εκστασιάστηκε με την ομαδάρα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024