Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mitsubishi e-Evolution Concept: Η εξέλιξη της... κορυφής

Mitsubishi e-Evolution Concept: Η εξέλιξη της… κορυφής

Η ιαπωνική φίρμα δίνει μια πρόγευση από το πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο SUV μοντέλο που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Τόκυο και το οποίο ορίζει ως τη δυνάμει κορυφαία πρόταση της γκάμας της.

H ιαπωνική φίρμα δίνει τα διαπιστευτήρια ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση του Τόκυο στα τέλη Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, το πρωτότυπο μοντέλο το οποίο ονομάζεται e-Evolution, θα αναλάβει να δώσει μια γεύση από την νέα κορυφαία πρόταση της Mitsubishi με την μορφή ενός coupe SUV υψηλών επιδόσεων οι οποίες θα «προέρχονται» από ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο και θα συνδυάζονται με τις «τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης» συντείνοντας στην παρουσία ενός συστήματος αυτόνομης οδήγησης.

Πλην των όσων συναρπαστικών υπόσχεται βάσει της πρώτης εικόνας του που αποκαλύπτει μια αιχμηρή αισθητική προσέγγιση και των παραπάνω συστάσεων, το όνομα του e-Evolution δεν μπορεί να μην δημιουργήσει συνειρμούς με το Evo και ό,τι αυτό σηματοδοτεί για την Mitsubishi.

Έτσι, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός ότι η έκδοση παραγωγής του e-Evolution η οποία ωστόσο αναμένεται σε ορίζοντα εξαετίας θα μπορούσε να οδηγήσει στην επαναφορά των διακριτικών Evo στην γκάμα και ότι αυτά συνεπάγονται.

Εξάλλου όπως επεσήμανε προσφάτως ο Trevor Mann, επιχειρησιακός διευθυντής της Mitsubishi, ένα νέο Evo μοντέλο δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι και sedan.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024