Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW T-Roc: Έκδοση R «στα προσεχώς»

VW T-Roc: Έκδοση R «στα προσεχώς»

Οι Γερμανοί έχουν υψηλών επιδόσεων σχέδια για το νέο τους μικρό SUV το οποίο, ετοιμάζεται να αποκτήσει το «R χρίσμα» και αυξημένη κατά 120 ίππους ισχύ σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή ισχυρότερη εκδοχή του απόδοσης 190 ίππων.

Η VW φέρεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, να προετοιμάζει μια έκδοση –υψηλών- επιδόσεων για το μικρότερο SUV της το οποίο πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα του πριν λίγες ημέρες στην έκθεση της Φρανκφούρτης συμπεριλαμβανομένης της σπορτίφ προσανατολισμού έκδοσης R-Line.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το T-Roc θα αποκτήσει πρόσβαση στον δίλιτρο turbo κινητήρα που εξοπλίζει το Golf R αποδίδοντας 310 ίππους, ισχύ την οποία αναμένεται να διατηρήσει και η αντίστοιχη έκδοση επιδόσεων του compact SUV.

Σύμφωνα με τις συνήθειες της VW, τη γενναιόδωρη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης του T-Roc θα πλαισιώσει μια σειρά αναβαθμίσεων οι οποίες θα εστιάσουν στο πλαίσιο αλλά και στην οπτική αναβάθμισή του ενώ την εικόνα θα συμπληρώσει η de facto παρουσία συστήματος τετρακίνησης.

Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι κατά πόσο η συγκεκριμένη έκδοση θα λανσαριστεί από την VW ως ευρείας παραγωγής ή αν θα κριθεί σκοπιμότερο να περιοριστεί σε ένα συγκεκριμένο αριθμό «αντιτύπων» καθώς και ο χρόνος άφιξης της αν και όπως έχει γίνει γνωστό η γερμανική φίρμα έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης οι οποίες πραγματοποιούνται στο Nurburgring.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024