Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mitsubishi e-Evolution: Επιστροφή στο μέλλον

Mitsubishi e-Evolution: Επιστροφή στο μέλλον

Το πρωτότυπο coupe SUV μοντέλο που αναλαμβάνει να δώσει το στίγμα του μέλλοντος της Mitsubishi, προεικονίζοντας μια αντίστοιχη πρόταση που θα πάρει θέση στην κορυφή της γκάμας, αποκαλύπτει λίγα ακόμα στοιχεία εν όψει της πρεμιέρας του.


Η ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει λίγα ακόμα κομμάτια από το παζλ που θα συνθέσει την προσωπικότητα του εκκεντρικού σχεδιασμού, πρωτότυπου coupe SUV το οποίο θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Τόκυο.

Το e-Evolution εκτός από την ονομασία του που δημιουργεί έντονους συνειρμούς με υψηλές επιδόσεις τις οποίες και σύμφωνα με τις συστάσεις διαθέτει, δεν μοιράζεται τίποτα άλλο με τα μέχρι σήμερα «κεκτημένα» της Mitsubishi με δεδομένο και ό,τι πρόκειται για να concept προπομπό των σχεδιαστικών και τεχνολογικών εξελίξεων που θα ακολουθήσουν.

Έτσι πλην της αιχμηρής σχεδίασης που συνδυάζει την πληθωρικότητα και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος των οχημάτων ελεύθερου χρόνου με μια ιδιαιτέρως χαμηλή οροφή, το e-Evolution εφοδιάζεται με μια τριπλέτα ηλεκτρικών μοτέρ –ένα τοποθετημένο μπροστά και δύο πίσω- τα οποία του εξασφαλίζουν τετρακίνηση και μέγιστη πρόσφυση με την συνδρομή και ενός συστήματος διαχείρισης ροπής.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις συστάσεις της Mitsubishi, το δυναμικό SUV φέρει ένα εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο, πλην των δυνατοτήτων αποτροπής ατυχημάτων που του εξασφαλίζει η παρουσία αισθητήρων και καμερών περιμετρικά του αυτοκινήτου, μπορεί επίσης να εκπαιδευτεί από τον οδηγό, βελτιώνοντας τις επιδόσεις του σε όλες τις παραμέτρους αλλά να θυμάται τις συνήθειες του οδηγικές και μη.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024