Φωνητικός έλεγχος οχημάτων εξ αποστάσεως από τη Nissan και την Amazon

Φωνητικός έλεγχος οχημάτων εξ αποστάσεως από τη Nissan και την Amazon
Τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου και μάλιστα εξ αποστάσεως θα αποκτήσουν οι ιδιοκτήτες συγκεκριμένων μοντέλων της Nissan στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέσω των υπηρεσιών του Alexa της Amazon  
Read hidden
H Nissan επεκτείνει τις δυνατότητες συνδεσιμότητας των οχημάτων της αξιοποιώντας την τεχνολογία ελέγχου εξ αποστάσεως που έχει αναπτύξει το Alexa της Amazon.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Nissan θα επιτρέπει σε ιδιοκτήτες μοντέλων της να έχουν μια εντελώς νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τα οχήματά τους (σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του NissanConnect στις ΗΠΑ).

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένα μοντέλα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τηλεματικής του NissanConnect.

Η ενσωμάτωση του Alexa της Amazon θα απαιτεί από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να έχουν ενεργή συνδρομή στο NissanConnect Services και έναν έγκυρο λογαριασμό στο Nissan Owners Portal, παρόλο που η εφαρμογή NissanConnect Services δεν χρειάζεται να “τρέχει” για να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία.

Η Nissan σχεδιάζει να επεκτείνει την τεχνολογία και σε άλλα μοντέλα στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου του νέου Nissan LEAF, μέσω των τηλεματικών υπηρεσιών του NissanConnect EV.

Μόλις ο κάτοχος του μοντέλου Nissan ενεργοποιήσει και συνδεθεί με έναν έγκυρο λογαριασμό Nissan Owners Portal , μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωνητικές εντολές για απομακρυσμένο κλείδωμα / ξεκλείδωμα, ενεργοποίηση της κόρνας, άνοιγμα και κλείσιμο των προβολέων, καθώς και εκκίνηση ή διακοπή της λειτουργίας του κινητήρα, ανάλογα με το μοντέλο.

auto.in.gr

Κόσμος:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No