Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Rinspeed Snap: Επαναπροσδιορίζοντας την πολυμορφικότητα

Rinspeed Snap: Επαναπροσδιορίζοντας την πολυμορφικότητα

Γνωστή για τις πρωτοποριακές ιδέες και εφαρμογές της, η ελβετική αυτοκινητοβιομηχανία επιχειρεί αυτήν τη φορά να θέσει τέλος στους συμβιβασμούς που μπορεί να θέτει η επιλογή μιας τετράτροχης πρότασης.

Η ιδέα φαντάζει απλή. Μια πλατφόρμα που όχι τυχαία παρομοιάζεται με skateboard θα μπορεί να φιλοξενεί διαφορετικούς τύπους αμαξώματος, υποστηρίζοντας κάθε φορά και μια διαφορετική μεταφορική ανάγκη.

Τα μηχανικά μέρη (βλέπε ηλεκτροκινητήρας, ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης, τροχοί κτλ.) δεν θα συνδέονται με τους διαφορετικούς τύπους αμαξωμάτος κάτι που θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την εναλλαγή από τον έναν στον άλλο.

Η Rinspeed, η οποία και υπογράφει το εν λόγω concept car, εμπνεύστηκε από την παραγωγική διαδικασία των συμβατικών τετράτροχων και ειδικότερα από εκείνο το στάδιο κατά το οποίο τα μηχανικά μέρη και η «πλατφόρμα» που τα φιλοξενεί συνδέονται για πρώτη φορά με τη μέρη του αμαξώματος.

Μονό που στην περίπτωση του Rinspeed Snap, ο επονομαζόμενος και ως «γάμος» δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα καθώς θα μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά πάσα στιγμή και με μάλιστα με διαφορετικούς, κάθε φορά, πρωταγωνιστές.

Το πρωτοποριακό Rinspeed Snap πρόκειται να αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας και ηλεκτρονικών αγαθών που όπως κάθε χρονιά, έτσι και το 2018, θα φιλοξενήσει η πόλη του Las Vegas.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024