Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H SUV «μεταμόρφωση» του Nissan Leaf

H SUV «μεταμόρφωση» του Nissan Leaf

Ένα περιπετειώδες πρωτότυπο μοντέλο που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube, φέρεται να αποτελεί το πρώτο δείγμα των προθέσεων της Nissan να εντάξει στην γκάμα της –και- ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV στα πρότυπα του Leaf.

Η Nissan έχει αφήσει να εννοηθεί πολλές φορές ότι το επόμενο βήμα της σε ό,τι αφορά τα ηλεκτροκίνητα ευρείας παραγωγής θα πάρει την μορφή ενός SUV το οποίο υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να δούμε ως πρωτότυπο στην προσεχή έκθεση του Τόκυο η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 25 Οκτωβρίου.

Αν και επί του παρόντος η Nissan δεν δίνει διευκρινίσεις για το μυστηριώδες πρωτότυπο που έκανε την εμφάνισή του μέσω ενός εξίσου μυστηριώδους teaser video που δημοσιοποιήθηκε στο YouTube, οι πιο παρατηρητικοί θα ταυτοποιήσουν στη σιλουέτα του πρωτότυπου μοντέλου, αισθητικές φόρμες που παραπέμπουν στη νέα γενιά του Leaf.

Σύμφωνα δε με τις διαθέσιμες πληροφορίες το πρωτότυπο μοντέλο όντως αποτελεί προπομπό ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV το οποίο, χάρη ηλεκτρικής ομοιομορφίας στην γκάμα της Nissan, θα προσαρμόσει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Leaf σε όρους περιπέτειας, ενώ τα κοινά του στοιχεία με το ηλεκτροκίνητο hatchback δεν θα σταματήσουν εκεί καθώς αναμένεται να μοιραστεί πολλά από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της νέας, τρίτης γενιάς του Leaf.

Επίσης με δεδομένες τις επίσημες συστάσεις της Nissan που συνοδεύουν το teaser και οι οποίες κάνουν λόγο για το επόμενο βήμα στο concept της Intelligent Mobility, το πρωτότυπο μοντέλο αναμένεται να δώσει επίσης μια γεύση από την εξέλιξη του ProPilot, του συστήματος ημιαυτόνομης οδήγησης που εφοδιάζει το Leaf και στο μέλλον θα αποκτήσει ένα ακόμα ευρύτερο φάσμα λειτουργιών καλύπτοντας ακόμα περισσότερα σενάρια στα οποία δεν θα απαιτείται η συνδρομή του οδηγού.

auto.in.gr

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024