Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Urus: Στα

Lamborghini Urus: Στα «παρασκήνια» της κατασκευής του [Video]

H ιταλική φίρμα δημοσιοποιεί μια σειρά από στιγμιότυπα από τη διαδικασία κατασκευής του Urus προσφέροντας το πρώτο επίσημο δείγμα για το νέο τους SUV.

Η ιταλική φίρμα μέσω ενός video που αφορά την επέκταση της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου της, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του πολυαναμενόμενου SUV μοντέλου της το οποίο όπως έχει ήδη ανακοινώσει θα παρουσιαστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Παρόλο που το νέο SUV της ιταλικής φίρμας εμφανίζεται μόνο ως… ανθρακονημάτινο πλαίσιο, αποκαλύπτοντας μόνο ορισμένες λεπτομέρειες της τελικής του μορφής που αποτελούν αδιάψευστο τεκμήριο για την ιταλική ταυτότητά του αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο επίσημο δείγμα του Urus από μέρους της Lamborghini.

Ανεξαρτήτως των στοιχείων που προκύπτουν από τις φευγαλέες εικόνες του από τη διαδικασία κατασκευής του, όπως είναι γνωστό, το Urus θα έχει ως αφετηρία μια τροποποιημένη εκδοχή της αρχιτεκτονικής του ομίλου VW, ΜLB Evo, την οποία ήδη αξιοποιούν τα Bentley Bentayga και Audi Q7 και που στην περίπτωση του Urus θα προσαρμοστεί σε πιο σπορ προσανατολισμό και απαιτήσεις.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το μηχανικό σύνολο που θα αξιοποιήσει το ιταλικό SUV, ωστόσο υπάρχουν δύο εκδοχές με αυξημένες πιθανότητες. Σύμφωνα με την πρώτη το Urus θα εξοπλίζεται με ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα από το οπλοστάσιο της Lamborghini ενώ η δεύτερη και πιο οικονομοτεχνικά ορθολογική, υπαγορεύει την χρήση ενός διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 4,0 λίτρων.

Σε κάθε περίπτωση το Urus αναμένεται να προσφέρει ισχύ αντάξια των supercars της Lamborghini την οποία θα πλαισιώσει με σύστημα τετρακίνησης και πρωτόγνωρες για τις συνήθειες της φίρμας, εκτός δρόμου ικανότητες χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα απαρνηθεί τις ασφάλτινες επιδόσεις του για τις οποίες μάλιστα οι Ιταλοί θέτουν τον πήχη πολύ ψηλά.

auto.in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024