Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mazda Vision Coupe Concept: H μεγάλη των τετράθυρων-coupe σχολή

Mazda Vision Coupe Concept: H μεγάλη των τετράθυρων-coupe σχολή

Στα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει έναν καλλίγραμμο τετράθυρο coupe ενδίδει η Mazda, καταθέτοντας τη δική της πρόταση στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο.


Το φλερτ της Mazda με την κατηγορία των καλλίγραμμων τετράθυρων coupe απέδωσε καρπούς, με την ιαπωνική φίρμα να καταθέτει τη δική της πρόταση στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Ο λόγος για το Vision Coupe Concept που συνδυάζει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την πρακτική διάσταση ενός τετράθυρου sedan με τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά γνωρίσματα ενός αυθεντικού coupe.

Μπορεί, λοιπόν, το εντυπωσιακό σε διαστάσεις concept car να μην προορίζεται για τη γραμμή παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας, ωστόσο, είναι σχεδόν σίγουρο πως αρκετά από τα στοιχεία του σχεδιασμού του πρόκειται να αξιοποιηθούν σε μελλοντικές προτάσεις της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν πίσω από τις σμιλεμένες επιφάνειες του αμαξώματός του την επόμενη γενιά του Mazda 6 ή ακόμα και το νέο sportscar που εξελίσσουν οι Ιάπωνες με σκοπό να δώσει συνέχεια στη μακρά παράδοση που διαθέτουν στους περιστροφικούς κινητήρες (Wankel).

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024