Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O οίκος Zagato αναβιώνει την IsoRivolta

O οίκος Zagato αναβιώνει την IsoRivolta

Μια άγνωστη στους πολλούς φίρμα από το μακρινό παρελθόν προτίθεται να επαναφέρει στη ζωή ο σχεδιαστικός οίκος Zagato, ξεκινώντας από τον ψηφιακό κόσμο του Grand Turismo Sport.


Tην ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρόταση της IsoRivolta θα έχουν οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ειδικότερα του Gran Turismo Sport.

O σχεδιαστικός οίκος Zagatο εξέλιξε για τις ανάγκες του αγωνιστικού προσωμοιωτή της Polyphony Digital το εντυπωσιακό στην όψη IsoRivolta Vision Gran Turismo, αναβιώνοντας έστω και με αυτόν τον τρόπο μια μιλανέζικη φίρμα που χάθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών.

Οι προτάσεις της IsoRivolta συνδύαζαν τη γνώριμη ιταλική φινέτσα με την ωμή δύναμη των αμερικανικών muscle cars, τα μηχανικά μέρη των οποίων έδιναν ζωή στα καλλίγραμμα GT.

Όπως και τότε, λοιπόν, έτσι και σήμερα το IsoRivolta Vision Gran Turismo εφοδιάζεται με διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,8 λίτρων και απόδοσης 997 ίππων.

Σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των 1.129, η ψηφιακή πρόταση του οίκου Zagato επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα και αναπτύσσει τη μέγιστη ταχύτητα των 365 χλμ./ώρα.

Τέλος για τη μεταφορά της ισχύος στους πίσω τροχούς έχει επιστρατευθεί ένα αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων.

Όλα αυτά φυσικά στον ψηφιακό κόσμο του Gran Tursimo Sport, καθώς στον πραγματικό κόσμο κανείς δεν γνωρίζει αν οι προσπάθειες του σχεδιαστικού οίκου Zagato να προχωρήσει στην κατασκευή πέντε αντίτυπων του σύγχρονου IsoRivolta ευοδωθούν.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024