Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW X2 2018: Η άλλη όψη της περιπέτειας

BMW X2 2018: Η άλλη όψη της περιπέτειας

Η BMW προσθέτει ένα ακόμα crossover στην γκάμα της, χαρίζοντας με την πολλά υποσχόμενη Χ2 μια διαφορετική όψη στην περιπέτεια.


Στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς επιστρέφει η BMW αποκαλύπτοντας το έκτο κατά σειρά μέλος της οικογένειας “X”.

Ο λόγος για την πολλά υποσχόμενη X2, η οποία καλείται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στη λογική που εκπροσωπεί η X1 και το συναίσθημα που χαρακτηρίζει προτάσεις όπως η X4 και η X6.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι η βαυαρική φίρμα επέλεξε για την X2 ένα πολύ συγκεκριμένο σχεδιαστικό προφίλ, το οποίο της χαρίζει έναν δυναμικότερο προσανατολισμό, αναδεικνύοντας παράλληλα και τη συγγενική σχέση της με τα μεγαλύτερων διαστάσεων SAV (Sport Activity Vehicle).

Σε κάθε περίπτωση, η τάση του πίσω τμήματος να υιοθετήσει τις συνήθειες ενός κλασικού coupe αμαξώματος ελάχιστα έχει επηρεάσει τους διαθέσιμους χώρους στον θάλαμο επιβατών.

Έτσι, λοιπόν, η μικρομεσαίων διαστάσεων BMW X2 -το μήκος φτάνει τα 4,36 μέτρα- διατηρεί την πενταθέσια διαμόρφωση του εσωτερικού της, προσφέροντας παράλληλα 470 λίτρα για τις αποσκευές.

Η εμπορική πορεία του νέου crossover της BMW πρόκειται να ξεκινήσει τον Μάρτιο με κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 2,0 λίτρων.

Αρχικά το σύστημα τετρακίνησης xDrive θα συνοδεύει μόνο τους δίλιτρους κινητήρες diesel απόδοσης 190 και 231 ίππους, ωστόσο, πολύ σύντομα αναμένεται να προστεθούν και τετρακίνητες εκδόσεις βενζίνης.

Σημαντικότερη, για την ελληνική αγορά τουλάχιστον, φαντάζει η προσθήκη των τρικύλινδρων συνόλων βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024