Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Wrangler 2018: H εξέλιξη της περιπέτειας

Jeep Wrangler 2018: H εξέλιξη της περιπέτειας

Η Jeep δίνει μια γεύση από την σχεδίαση της νέας γενιάς του Wrangler η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στα τέλη Νοεμβρίου.


Η νέα γενιά του Wrangler συνεχίζει να αποκαλύπτει μέρος των χαρακτηριστικών της εν όψει της επίσημης πρεμιέρας της στην έκθεση του Los Angeles η οποία πραγματοποιείται στα τέλη Νοεμβρίου.

Αυτή την φορά, οι αποκαλύψεις αφορούν την εξωτερική του εμφάνιση η οποία χάρη σε μια τριάδα εικόνων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ίδια την Jeep δεν αφήνουν καμία απορία σχετικά με τη σχεδιαστική του εξέλιξη η οποία παραμένει πιστή στην περιπετειώδη αισθητική παράδοση του μοντέλου.

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις της αμερικανικής φίρμας, το Wrangler θα εξακολουθεί να διατίθεται σε εκδόσεις με δύο ή τέσσερις πόρτες και σε συνδυασμό με μεταλλική ή υφασμάτινη οροφή, προσφέροντας «δεκάδες επιλογές σε επίπεδο συνδυασμών θυρών, οροφής και παρμπρίζ».

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της FCA, το Wrangler θα επωφεληθεί από «προηγμένους αποδοτικούς κινητήρες» το οποίο σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες μεταφράζεται σε ένα turbo τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων ο οποίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, προσφέροντας απόδοση που θα προσεγγίζει τους 300 ίππους. Τις επιλογές του θα συμπληρώσει ένας turbodiesel ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται σε δεύτερο χρόνο η παρουσία μιας υβριδικής έκδοσης.

Όπως και να έχει με τους κινητήρες, το δεδομένο είναι ότι θα συνδυάζονται με την τελευταία εξελιγμένη εκδοχή του συστήματος τετρακίνησης της Jeep με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εκτός δρόμου ικανότητες ενός μοντέλου που το φυσικό του περιβάλλον βρίσκεται εκτός ασφάλτου.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024