Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin Vanquish S Ultimate: Η… ύστατη νίκη

Aston Martin Vanquish S Ultimate: Η… ύστατη νίκη

Η διαδικασία εξέλιξης για την νέα γενιά του μοντέλου με το "νικητήριο" όνομα έχει ήδη ξεκινήσει και η Aston Martin δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αποχαιρετήσει την τρέχουσα γενιά με μια ειδική, εκκεντρική έκδοση.


Η βρετανική φίρμα «αποχαιρετά» την τρέχουσα γενιά της Vanquish με μια ειδική έκδοση η οποία θα αποτελέσει την τελευταία του είδους της.

Ο λόγος για την Vanquish S Ultimate η οποία, όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, έχει ως αφετηρία την κορυφαία S έκδοση του μοντέλου κάτι το οποίο σημαίνει ότι εξοπλίζεται με τον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 6,0 λίτρων με απόδοση 600 ίππων, ενώ σύμφωνα με τις συστάσεις θα κατασκευαστεί σε 175 αντίτυπα, διαθέσιμα σε coupe και Volante εκδόσεις.

Τα στοιχεία που αναλαμβάνουν να διαχωρίσουν την Ultimate από τις απλές S εκδόσεις της Vanquish είναι οι ιδιαίτερες αποχρώσεις της οι οποίες σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες σε εκκεντρικούς χρωματισμούς την καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμη ως διαφορετική.

Ενδεικτικά, η Ultimate θα είναι διαθέσιμη σε εξωτερικές αποχρώσεις Ultimate Black με λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού, Xenon Grey με λεπτομέρειες σε μπλε κοβαλτίου και White Gold σε λευκόχρυση απόχρωση. Αντιστοίχως εκκεντρικές θα είναι οι επιλογές και για το εσωτερικό όπου θα είναι διαθέσιμες οι αποχρώσεις Obsidian Black σε συνδυασμό με καφέ λεπτομέρειες, Phantom Grey σε συνδυασμό με κίτρινες ιριδίζουσες λεπτομέρειες και γαλάζιες ραφές, Chestnut Tan με μαύρες λεπτομέρειες.

Ανεξαρτήτως απόχρωσης, όλες οι Ultimate εκδόσεις επωφελούνται επίσης από ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά στοιχεία και μαρπιέ αποτελούμενα από το ίδιο ακριβό υλικό, ενώ φέρουν το όνομα της έκδοσης εντός και εκτός με χρυσά γράμματα.

Σε κάθε περίπτωση, αν οι διαθέσιμες επιλογές δεν αρκούν ή δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγοραστή της, το Gaydon προτίθεται να προσφέρει οτιδήποτε επιπλέον χρειαστεί. Όπως και να έχει, σύμφωνα με τις συστάσεις η αρχική τιμή για κάθε ένα από τα 175 αντίτυπα προσδιορίζεται σε 278.995 ευρώ αν πρόκειται για coupe και σε 293.995 ευρώ αν πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση Volante.

Σε ό,τι αφορά τη διάδοχο, η Vanquish αναμένεται να αντικατασταθεί από το 2018 και ήδη τα δοκιμαστικά πρωτότυπα και οι σχετικές διαρροές προδίδουν ότι θα ακολουθήσει μια εξελικτική πορεία σε ό,τι αφορά τη σχεδίασή της.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024