Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια McLaren P1 για όλα τα… μέτρα

Μια McLaren P1 για όλα τα… μέτρα

Η βρετανική φίρμα προσθέτει στην γκάμα της εκκεντρικής P1 μια σειρά… από μικρογραφίας για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.


Τα Χριστούγεννα τρόπον τινά πλησιάζουν και η McLaren, αποφάσισε να λανσάρει μια P1 προσβάσιμη σε όλους… όσοι δεν ξεπερνούν το μισό μέτρο σε ύψος.

Ο λόγος φυσικά για μια μικρογραφία του υπεραυτοκινήτου P1 η οποία απευθύνεται σε τρίχρονους και η οποία κοστίζει μόλις 47 δολάρια.

Βαμμένη στην κίτρινη Volcano Yellow απόχρωση στην οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το «real thing» το οποίο παρεμπιπτόντως αυτές τις ημέρες γιορτάζει τα πέντε χρόνια από την πρώτη εμφάνισή του.

Όσοι δε επιθυμούν το κάτι παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ηλεκτροκίνητη μικρογραφία της P1 στην ίδια απόχρωση η οποία κοστίζει 451 δολάρια.

Για τα μεγαλύτερα… παιδιά που δεν μπορούν να αποκτήσουν την αυθεντική υπάρχει πάντα μια συλλεκτική μικρογραφία από ρητίνη, η McLaren P1 Tecnomodel η οποία διατίθεται αντί 451 δολαρίων ή επίσης η ακριβής, μέχρι κεραίας, αναπαράσταση του μοντέλου υπό κλίμακα 1:8 η οποία είναι χειροποίητη και η κατασκευή της προϋποθέτει 3.000 εργατοώρες εξέλιξης και 310 ώρες για την υλοποίηση.

Η συλλεκτική μικρογραφία διαθέτει επίσης ανοιγόμενες πόρτες και κινούμενη αεροδυναμική πτέρυγα και διατίθεται προς 7.440 δολάρια ενώ προσφέρεται η δυνατότητα εξατομίκευσής της στα εκάστοτε γούστα του ιδιοκτήτη της προς 9.840 δολάρια.

Για την ιστορία, η τιμή της αυθεντικής P1 η οποία κατασκευάστηκε σε 375 μονάδες διαμορφώθηκε σε 1,94 εκατομμύρια δολάρια.

auto.in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024