Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mε την υπογραφή της Peugeot-Citroen όλα τα νέα μοντέλα της Opel

Mε την υπογραφή της Peugeot-Citroen όλα τα νέα μοντέλα της Opel

Σε πλατφόρμες του PSA Group πρόκειται να βασίζονται όλα τα μοντέλα της Opel στο μέλλον με σκοπό η γερμανική φίρμα να γίνει ξανά βιώσιμη.

Η επιστροφή στη βιωσιμότητα αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Opel, μετά και την πώλησή της στον γαλλικό όμιλο Peugeot-Citroen.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και με σκοπό τη δημιουργία των απαραίτητων οικονομιών κλίμακας, όλες οι νέες προτάσεις της γερμανικής φίρμας θα βασίζονται σε πλατφόρμες που θα έχουν εξελίξει οι Γάλλοι του PSA Group.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Opel, Michael Lohscheller, έως το 2024 όλα τα μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα προέρχονται επί της ουσίας από την Peugeot-Citroen.

Μεταξύ άλλων, η στρατηγική αυτή θα βοηθήσει την Opel να εναρμονιστεί με τους ολοένα και αυστηρότερους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σχετίζονται με τους εκλυόμενους ρύπους.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η κάκιστη εμπορική πορεία της Opel έχει συμπαρασύρει τη μετοχή του PSA Group, η αξία της οποίας το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πτώση.

Επιστρέφοντας στα μελλοντικά σχέδια της Opel, o Michael Lohscheller αποκάλυψε πως το 2019 θα παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του σημερινού Corsa καθώς και ένα μεγαλύτερο των Crossland και Grandland X όχημα ελευθέρου χρόνου.

Στα πλάνα της Opel βρίσκεται και η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνητης γκάμας της, ώστε το 2024 όλα τα επιβατικά οχήματα να διαθέτουν μια έκδοση που θα κινείται με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

auto.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024