Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
McLaren P15 Ultimate Series: H νέα κορυφαία πρόταση των Βρετανών

McLaren P15 Ultimate Series: H νέα κορυφαία πρόταση των Βρετανών

Η βρετανική φίρμα δίνει το στίγμα του νέου κορυφαίου της, νόμιμου για το δρόμο, μοντέλου που θα αναλάβει να αντικαταστήσει την P1.

H βρετανική φίρμα, αυτήν την εποχή τελειοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του μοντέλου που θα αναλάβει να διαδεχθεί την εξωπραγματική P1, και το οποίο, όπως έχει ανακοινώσει θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση «in flesh» στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Mέχρι να συμβούν όλα αυτά η McLaren δίνει στη δημοσιότητα ένα φειδωλό σε πληροφορίες teaser για το νέο της hypercar το οποίο έχει προς το παρόν την κωδική ονομασία P15 και συνοδεύεται από την επίσημη σύσταση της πιο «σκληροπυρηνικής νόμιμης για το δρόμο McLaren».

Ανεξαρτήτως των επίσημων πληροφοριών που ομολογουμένως δεν είναι και πολύ διαφωτιστικές, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν η P15 αναμένεται να εφοδιάζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού V8 biturbo των 3,8 λίτρων η οποία θα προσεγγίζει τους 800 ίππους.

Η γενναιόδωρη ισχύς σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος το οποίο αναμένεται να μην ξεπεράσει τα 1.300 κιλά αλλά και με την ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα το οποίο θα βρει μια θέση στην κορυφή της τετράτροχης τροφικής αλυσίδας όντας ωστόσο προσβάσιμο σε λίγους και εκλεκτούς μιας και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 106 μονάδες οι οποίες μάλιστα έχουν ήδη προπωληθεί.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024