Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLS 2018: Η νέα εποχή της coupe κομψότητας σε τέσσερις πόρτες

Mercedes-Benz CLS 2018: Η νέα εποχή της coupe κομψότητας σε τέσσερις πόρτες

Η γερμανική φίρμα δίνει τα διαπιστευτήρια της νέας γενιάς CLS η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση του Los Angeles.


Η CLS από την εμφάνισή της το 2005, ως ενός πολυτελέστερου και ιδιαίτερου σχεδιαστικά alter ego της E-Class, υπήρξε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της γερμανικής φίρμας αλλά και από τις επιδραστικότερες σε ό,τι αφορά εν γένει την premium κορυφή της αυτοκινητοβιομηχανίας με δεδομένη ότι σε αυτήν οφείλεται εν πολλοίς για την καθιέρωση της κατηγορίας των τετράθυρων coupe.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η CLS δεν θα μπορούσε να εκλείψει από την γκάμα της Mercedes-Benz και όπως όλα δείχνουν δεν θα εκλείψει καθώς η γερμανική φίρμα μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς E-Class 2017 σπεύδει να ανανεώσει τον κύκλο ζωής και το ενδιαφέρον για το κομψό τετράθυρο coupe το οποίο, έχοντας ως αφετηρία την προαναφερθείσα E-Class, θα παρουσιαστεί στη νέα γενιά του στην προσεχή έκθεση του Los Angeles.

Αν και το πρώτο teaser που δημοσιοποίησε η γερμανική φίρμα, σε αυτό το πλαίσιο δεν βοηθά στην εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με την σχεδίαση της νέας CLS μιας και αφορά την όψη της, και προδίδοντας ένα σετ αιχμηρών LED, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η κομψή γραμμή του αμαξώματος συναρτήσει και μιας ακόμα πιο «έντονα» coupe οροφής.

Αντιθέτως το αντίστοιχο teaser που αφορά το εσωτερικό της με τις λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στους αεραγωγούς, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που φιλοξενείται σε μια υπερμεγέθη ενιαία οθόνη συνυπάρχει με τον πίνακα οργάνων, αποτελεί ένα σαφές δείγμα των προθέσεων πολυτέλειας των Γερμανών για την νέα CLS η οποία αναμένεται να δανειστεί πολλά από τα στοιχεία τεχνολογικού και πολυτελούς εξοπλισμού από την ναυαρχίδα S-Class, συμπεριλαμβανομένου του ολιστικού συστήματος ευεξίας Enrgizing Comfort το οποίο αποσκοπεί να οδηγήσει την εμπειρία της οδήγησης σε άλλο επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αν και δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί αναμένεται ένα μείγμα από το πιο πρόσφατο οπλοστάσιο της γερμανικής φίρμας το οποίο θα περιλαμβάνει τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης καθώς diesel εκδόσεις. Επί του παρόντος δεν έχει ξεκαθαριστεί το μηχανικό σύνολο και η ιπποδύναμη που θα επιλεγεί για την κορυφαία έκδοση του Affalterbach ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι αν και αναμένεται σε δεύτερο χρόνο δεν θα λείψει από την κορυφή της γκάμας –και- της νέας CLS.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024