Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο μεσαίο SUV στα σχέδια της ΚΙΑ

Νέο μεσαίο SUV στα σχέδια της ΚΙΑ

Η κορεατική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο SUV βήμα της μετά το Stonic έχοντας ως αφετηρία την νέα και όπως όλα δείχνουν, πιο ελκυστική από ποτέ, γενιά του cee’d.

Η ΚΙΑ σε μια προσπάθεια να επωφεληθεί από τη δημοτικότητα της SUV κατηγορίας θα προσφέρει, στο άμεσο μέλλον, μια νέα πρόταση με περιπετειώδη χαρακτηριστικά η οποία θα έχει ως αφετηρία την νέα γενιά του cee’d η οποία θα δώσει το στίγμα της από τις αρχές του 2018.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά, το ακόμα ανώνυμο SUV θα υιοθετήσει ένα μείγμα αισθητικών στοιχείων από την ήδη υφιστάμενη γκάμα SUV οχημάτων της κορεατικής φίρμας, συνδυάζοντας τα με την αισθητική εξέλιξη που θα φέρει η νέα γενιά του cee’d η οποία έχει φροντίσει να δώσει μια ευχάριστη ιδέα ως προς αυτό, μέσω του πρωτότυπου Proceed που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Από τη νέα γενιά του cee’d θα προέλθουν, η αρχιτεκτονική και η γκάμα κινητήρων του νέου SUV, η οποία θα αποτελείται από μια σειρά νέας τεχνολογίας turbo κινητήρων βενζίνης και diesel μοτέρ από το οπλοστάσιο των Κορεατών, δίνοντας κατά περίπτωση, έμφαση στην αποδοτικότητα αλλά και τις επιδόσεις, με στόχο το κορεατικό SUV να μπορέσει να αξιώσει μερίδιο από μια κατηγορία όπου κυριαρχούν μοντέλα όπως το Nissan Qashqai.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι πλην της προσθήκης ενός οχήματος με περιπετειώδη χαρακτηριστικά το οποίο θα «προέρχεται» από τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές εξελίξεις του νέου cee’d, η γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου της ΚIA, θα αποκτήσει και μια νέα πρακτική έκδοση η οποία θα υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά shooting brake σχεδιασμού όπως εξάλλου άφησε να εννοηθεί το Proceed Concept.

Παρά τις νέες προσθήκες, αμφίβολη κρίνεται η συνέχεια της τρίθυρης έκδοσης του cee’d στην γκάμα της νέας γενιάς του μοντέλου μιας και η δημοτικότητα των αντίστοιχων εκδόσεων φθίνει συνεχώς.

auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024