Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαιώθηκε για το 2020 η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Jeep Wrangler

Επιβεβαιώθηκε για το 2020 η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Jeep Wrangler

Ο επικεφαλής της αμερικανικής φίρμας επισημοποίησε την παρουσία ενός plug-in υβριδικού συνόλου στην γκάμα του Wrangler από το 2020.

Mετά από μήνες αντίστοιχης φημολογίας, ο επικεφαλής της φίρμας, Mike Manley, επιβεβαίωσε από την έκθεση του Los Angeles όπου πραγματοποίησε την πρεμιέρα της η νέα γενιά του Wrangler, ότι από το 2020 θα προστεθεί στην γκάμα του εμβληματικού μοντέλου και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο που θα επιλεγεί από την Jeep, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι η αμερικανική φίρμα δεν θα καταφύγει στο ήδη υφιστάμενο οπλοστάσιο της Chrysler, το οποίο περιλαμβάνει το Pacifica Hybrid που εφοδιάζεται με κινητήρα V6 3,6 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ σε συνδυασμό με κινητήρα ιόντων λιθίου 16 kWh.

Αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κρίσιμη λεπτομέρεια για την επιλογή μηχανικού συνόλου για την plug-in υβριδική έκδοση του Wrangler θα είναι το κατά πόσο αυτή θα αφορά αποκλειστικά την αμερικανική ή θα επεκταθεί και στην ευρωπαϊκή αγορά -κάτι που είναι και το πιθανότερο.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη το νέο Wrangler έχει ενδώσει στην υβριδική τεχνολογία καθώς στις νέες εκδόσεις του συμπεριλαμβάνεται και μια ήπιας υβριδικής τεχνολογίας με παράλληλο ηλεκτρικό σύστημα 48V το οποίο λειτουργεί επικουρικά στο δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα των 268 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024