Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar XE SV Project 8: Η νέα τετράθυρη βασίλισσα του

Jaguar XE SV Project 8: Η νέα τετράθυρη βασίλισσα του «Ring» [Video]

Η νέα έκδοση της ΧΕ η οποία συνοδεύεται από τον τίτλο του ταχύτερου, νόμιμου για το δρόμο μοντέλου της Jaguar, μόλις «έκλεψε» το ρεκόρ της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, ως ταχύτερου τετράθυρου αυτοκινήτου παραγωγής στο Nurburgring.

Η βρετανική φίρμα είχε θέσει ευθύς εξαρχής ως έναν από τους σκοπούς εξέλιξης της XE SV Project 8, την κατάρριψη του ρεκόρ στο Nurburgring για την κατηγορία των τετράθυρων μοντέλων παραγωγής.

Με χρόνο επτά λεπτών και 21,23 δευτερολέπτων, η νέα έκδοση της ΧΕ με την μακροσκελή ονομασία και τον χαρακτηρισμό του ταχύτερου, νόμιμου για το δρόμο, μοντέλου της Jaguar, απέσπασε τον τίτλο του –νέου- ταχύτερου τετράθυρου μοντέλου παραγωγής στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, εκθρονίζοντας έτσι την προηγούμενη κάτοχο του ρεκόρ, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, η οποία ήταν κατά 11 δευτερόλεπτα βραδύτερη.

Η μόνη ένσταση που ενδεχομένως θα μπορούσε να διατυπωθεί στην προκειμένη περίπτωση είναι ίσως ότι η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio αποτελεί «πιο ευρείας» παραγωγής έκδοση σε σχέση με την Jaguar XE SV Project 8 η οποία θα περιοριστεί αυστηρά σε 300 αντίτυπα.

Επίσης κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι η τιμή του βρετανικού sedan είναι σχεδόν η διπλάσια από την κορυφαία έκδοση της Giulia στην Ευρώπη. Όπως και να έχει, το ρεκόρ της Jaguar παραμένει εντυπωσιακό όπως και το σχετικό videο που ανάρτησαν οι Βρετανοί από το Nurburgring προς επίρρωση του ρεκόρ της ΧΕ των 600 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024