Νέα προσιτή έκδοση AMG φέρνει η νέα γενιά της Mercedes-Benz A-Class

Νέα προσιτή έκδοση AMG φέρνει η νέα γενιά της Mercedes-Benz A-Class
H νέα, πιο προσιτή AMG έκδοση της A-Class η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά A 35 αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2018 προσφέροντας ισχύ κοντά στους 300 ίππους  
Read hidden
Το σημείο εισόδου στον κόσμο επιδόσεων του Affalterbach αναμένεται να γίνει πιο προσβάσιμο με την έλευση της νέας A-Class, καθώς όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, από την έκθεση του Los Angeles, θα προστεθεί μια νέα ακόμα πιο προσιτή AMG έκδοση στη νέα γενιά της μικρότερης Mercedes-Benz.

O Tobias Moers, θεωρεί ότι υπάρχει τεράστια δυναμική για μια μικρότερης ισχύος και πιο προσιτή AΜG έκδοση της A-Class την ήδη οποία αποκαλεί Α 35.

Αν και δεν αποκάλυψε τη διαφορά ισχύος που θα την χωρίζει από την κορυφαία Α 45, σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, με δεδομένο ότι η τελευταία αναμένεται να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο τους 400 ίππους, τότε η ισχύς της «Α 35» θα πρέπει να βρεθεί πέριξ των 300 ίππων.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξής τους, η «μικρή» AMG έκδοση θα προηγηθεί, ακολουθώντας αμέσως μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς της A-Class η οποία θα πραγματοποιηθεί το α΄εξάμηνο του 2018. Η κορυφαία A 45 ΑMG αναμένεται να αποκαλυφθεί εντός του 2019.

auto.in.gr

Κόσμος:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No