Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Peugeot επιστρέφει στο -υδάτινο- στοιχείο της

H Peugeot επιστρέφει στο -υδάτινο- στοιχείο της

Σε συνεργασία με την κατασκευάστρια σκαφών BENETEAU, η Peugeot αναθερμαίνει τη σχέση της με το υδάτινο στοιχείο.


Τη σχεδίαση αλλά και την κατασκευή ενός σκάφους επιμελήθηκε το σχεδιαστικό τμήμα της Peugeot σε συνεργασία με μια ακόμα εμβληματική γαλλική φίρμα, την BENETEAU.

Το SEA DRIVE Concept, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, συνδυάζει στο εσωτερικό του στοιχεία του γνώριμου από τις τετράτροχες προτάσεις της Peugeot i-Cockpit με την τεχνολογία Ship Control που έχει εξελιχθεί από την BENETEAU.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στα μοντέλα της Peugeot ξεχωρίζει το μικρής διαμέτρου τιμόνι, το head-up display, η μεγάλη οθόνη αφής καθώς και οι αεροπορικού τύπου διακόπτες.

Σε ό,τι αφορά στο Ship Control της BENETEAU, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση υποστηρίζει από μια οθόνη αφής 17 ιντσών, επιτρέπει στον χειριστής του σκάφους να ελέγξει με ευκολία πλήθος λειτουργιών, όπως το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης ή ακόμα και τη λειτουργία του κινητήρα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Peugeot, έχει μακροχρόνια σχέση με το υδάτινο στοιχείο καθώς ήδη από το 1926 το τμήμα Peugeot Nautica είχε δημιουργήσει το Peugeot MotorBoat Car, ενώ το 1997 παρουσίασε το concept Peugeot 806 Runabout, που βασισμένο στο MPV της φίρμας, ενσωμάτωνε χαρακτηριστικά πολυτελών σκαφών, προσφέροντας κατάστρωμα ηλιοθεραπείας και ναυτικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

auto.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024