Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tο Tesla Model S σε νέες εκκεντρικά πρακτικότερες shooting brake περιπέτειες

Tο Tesla Model S σε νέες εκκεντρικά πρακτικότερες shooting brake περιπέτειες

H ολλανδική RemetzCar θα κατασκευάσει 20 Shooting Brake εκδόσεις του Tesla Model S υπό τη σχεδιαστική καθοδήγηση του Niels Van Roij.


O ολλανδός designer Niels van Roij θεώρησε το αμιγώς ηλεκτρικό Model S ως ιδανικό «πρόπλασμα» για ένα κομψό και σύγχρονο shooting brake και σε συνεργασία με την επίσης ολλανδική κατασκευάστρια RemetzCar, αποφάσισε να το κατασκευάσει.

Επί του παρόντος, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή εικόνες του τελικού προϊόντος ωστόσο σύμφωνα με τις συστάσεις θα κατασκευαστούν 20 αντίτυπα τα οποία θα παραδοθούν στους «επίδοξους» ιδιοκτήτες τους από τον Μάρτιο του 2018.

Μοναδικό τεκμήριο της παρουσίας του αποτελεί μια σειρά σκίτσων που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ολλανδός σχεδιαστής, σύμφωνα με τα οποία, η shooting brake έκδοση θα διατηρήσει πολλά από τα αισθητικά στοιχεία του «αυθεντικού» μοντέλου όπως τα μπροστινά και πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ είναι σαφώς επιμηκυμένο και διαθέτει ένα διαφορετικά σχεδιασμένο πίσω τμήμα κατά τις πρακτικές επιταγές που επιβάλει η νέα του κατηγορία.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστό σε τι βαθμό η μετατροπή του Model S σε shooting brake θα έχει επιπτώσεις στην αυτονομία και στις επιδόσεις του τετράθυρου μοντέλου της Tesla, ωστόσο μάλλον αυτό είναι ένα τίμημα που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι επιθυμούν να οδηγούν μια σχεδόν sur mesure παραλλαγή ενός αυτοκινήτου.

Εξάλλου πλην της αποκλειστικότητας που υπαγορεύεται από τα 20 αντίτυπά του το εσωτερικό κάθε ενός από αυτά θα σχεδιαστεί σε συνεργασία και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη του.

auto.in.gr

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024