Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλυντήριο αυτοκινήτων υπό κλίμακα δια χειρός Nissan [Video]

Πλυντήριο αυτοκινήτων υπό κλίμακα δια χειρός Nissan [Video]

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα ένα video το οποίο μας ξεναγεί σε μια από τη διαδικασίες δοκιμών για την ανθεκτικότητα μιας βαφής με ένα μηχανισμό ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα για να… πλένει κανείς μινιατούρες αυτοκινήτων.

Όσοι τυγχάνει να έχουν μια μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα μινιατούρες ίσως ζηλέψουν το συγκεκριμένο εργαλείο που η Nissan χρησιμοποιεί για τον έλεγχο της ανθεκτικότητας των βαφών των αυτοκινήτων της.

Αν και οι μηχανικοί της Nissan, συνήθως χρησιμοποιούν ορθογώνια κομμάτια μετάλλου στη συγκεκριμένη διαδικασία, για τις ανάγκες του video, την θέση τους παίρνει μια μινιατούρα του Ζ370 η οποία υποβάλλεται στη διαδικασία πλυσίματος με τη συνδρομή μιας βούρτσας η οποία περιστρέφεται 180 φορές ανά λεπτό.

Όπως και κατά την πραγματική διαδικασία όπως υλοποιείται στο εργοστάσιο του Michigan όπου παρεπιδημεί το συγκεκριμένο εξάρτημα, το 370Ζ περιχύνεται με ένα υλικό το οποίο οι μηχανικοί της Nissan αποκαλούν «Σκόνη Αριζόνας» η οποία καθιστά ακόμα πιο «επίπονη» για μια βαφή τη διαδικασία πλυσίματος.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και κατά την κανονική διαδικασία δοκιμής βαφών σε τμήματα μετάλλου καθώς το η συγκεκριμένη σκόνη σε συνδυασμό με τη βούρτσα λειτουργεί διαβρωτικά για τις επιφάνειες.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024