Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα διάκριση για το Nissan Leaf

Νέα διάκριση για το Nissan Leaf

To βραβείο του καλύτερου μικρού οικογενειακού αυτοκινήτου απέσπασε το νέο Nissan Leaf στο θεσμό Next Green Car του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η νέα γενιά του ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Nissan προσθέτει στο παλμαρέ του ένα ακόμα βραβείο εγνωσμένου κύρους, αποσπώντας τον τίτλο του καλύτερου μικρού οικογενειακού αυτοκινήτου στο βρετανικό θεσμό Next Green Car, το οποίο μάλιστα του αποδίδεται πριν καν ξεκινήσει την εμπορική του πορεία.

O θεσμός Next Green Car, επιβραβεύει κάθε χρόνο τα καλύτερα «πράσινα» οχήματα του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ οι νικητές επιλέγονται, βάσει οκτώ κατηγοριών αξιολόγησης, από έναν κατάλογο που περιλαμβάνει 32 διαφορετικά μοντέλα από 18 κατασκευαστές.

Οι φιναλιστ του θεσμού καλύπτουν επτά διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων και αξιολογούνται βάσει των περιβαλλοντικών τους περγαμηνών καθώς και σε συνάρτηση με τις επιδόσεις αλλά και το κόστος τους. Εκτός των προαναφερθέντων κριτηρίων οι κριτές συνεκτιμούν παράλληλα την καταλληλότητα του οχήματος για τον προοριζόμενο σκοπό, την απήχησή τους στην αγορά, καθώς και την σχέση ποιότητας- τιμής.

Σε ό,τι αφορά το Nissan Leaf, αξίζει να σημειωθεί ότι εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με τη βελτιωμένη αυτονομία του η οποία ανέρχεται σε 380 χλμ., την ξεχωριστή σχεδίαση και τις προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης που διαθέτει μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης της Nissan ProPilot.

Ενδεικτικό της τεχνολογικής υπεροπλίας του ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Nissan, είναι ότι πριν μόλις ένα μήνα το Leaf είχε αποσπάσει και το βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας της Ένωσης Τεχνολογιών Καταναλωτών στις ΗΠΑ.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024