Έντεκα εκδόσεις ισχύος για τη νέα Mercedes-Benz A-Class

Έντεκα εκδόσεις ισχύος για τη νέα Mercedes-Benz A-Class
H Mercede-Benz έχει ήδη δώσει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας A-Class. Από τις ενδείξεις που φιλοξενεί ο ψηφιακός πίνακας οργάνων επιβεβαιώθηκε και η ύπαρξη plug-in υβριδικών προτάσεων στην γκάμα του αυτοκινήτου  
Read hidden
Αν και μας χωρίζουν σχεδόν τρεις μήνες από την αποκάλυψη της τέταρτης κατά σειρά γενιάς της Mercedes-Benz A-Class, οι πληροφορίες που διαρρέουν φαντάζουν αρκετές ώστε να διαμορφώσουν το προφίλ της.

Οι τελευταίες κάνουν λόγο για τους κινητήρες με τους οποίου θα εφοδιάζεται το μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback, η γκάμα του οποίου αναμένεται πληρέστερη από ποτέ.

Αναλυτικότερα, η νέα Mercede-Benz A-Class θα προσφέρεται σε 11 εκδόσεις ισχύος, έχοντας ως αφετηρία το νέο τετρακύλινδρο σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 1,3 λίτρων που πρόσφατα ανακοίνωσε η Renault.

Από τη γαλλική φίρμα θα προέρχονται και οι κινητήρες diesel χαμηλού κυβισμού, σε αντίθεση με τα μηχανικά σύνολα των 2,0 λίτρων που θα φέρουν τη σφραγίδα της Mercedes-Benz.

Δεδομένη, τέλος, θα πρέπει να θεωρείται, επίσης, η παρουσία ενός plug-in υβριδικού συνόλου, όπως και των εκδόσεων Α35 και A45 ΑΜG.

auto.in.gr

Κόσμος:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No