Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen E-Mehari 2018: Ανανέωση… παντός καιρού

Citroen E-Mehari 2018: Ανανέωση… παντός καιρού

To ευφυές ως ιδέα και αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Citroen που σχεδιάστηκε με ένα λιτό σκεπτικό περιορισμένης, κυρίως «καλοκαιρινής» χρήσης, ανανεώνεται προσθέτοντας περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας αλλά και μια μεταλλική οροφή που φιλοδοξεί να το καταστήσει χρηστικότερο χωρίς να του στερεί την σπαρτιατική ρετρό γοητεία του.


Αν και το Citroen E-Mehari σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με ρετρό αναφορές και το σκεπτικό ενός μέσου μετακίνησης για νησιά και εξωτικά μέρη, υιοθετώντας ακριβώς για αυτό τον λόγο μια ιδιαίτερα λιτή και αμιγώς ηλεκτροκίνητη λογική, η γαλλική φίρμα αποφάσισε να εμπλουτίσει την ομολογουμένως χαριτωμένη όσο και ευφυή του υπόσταση με περισσότερα στοιχεία που παραπέμπουν σε ένα πιο συμβατικό τετράτροχο κόσμο.

Έτσι, η ανανεωμένη εκδοχή του E-Mehari φέρνει μαζί της και μια νέα έκδοση με οροφή και πλευρικά παράθυρα η οποία υπόσχεται να παρατείνει το χρόνο οδήγησης του ρετρό έμπνευσης μοντέλου, επιτρέποντας την χρήση του ακόμα και αν ο καιρός δεν είναι ιδανικός.

Παράλληλα με την νέα κλειστή έκδοση, το E-Mehari προσθέτει στον εξοπλισμό του μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφάλειας όπως οι αερόσακοι, τα αυτόματα ρυθμιζόμενα φωτιστικά σώματα και το σύστημα επιτήρησης της πίεσης των ελαστικών, εγκαταλείποντας σταδιακά τον πρωτόγονο χαρακτήρα του και φέρνοντας στο μέλλον μόνο όσα χρειάζεται από αυτόν.

Στο ίδιο πλαίσιο, το ανανεωμένο μοντέλο της Citroen υπόσχεται επίσης βελτιώσεις τόσο σε επίπεδο θερμομόνωσης όσο και ηχομόνωσης.

Αλλαγές έχουν συντελεστεί και σε ό,τι αφορά τα προσφερόμενα μεγέθη καθώς το E-Mehari διαθέτει κατά 20% ενισχυμένη ροπή η οποία πλέον διαμορφώνεται στα 166 Nm ενώ ελέω της συγκεκριμένης μεταβολής η αυτονομία του μειώνεται σε 195 χλμ. έναντι 200 χλμ.

Σε όσες αγορές διατίθεται το E-Mehari θα ξεκινά από τα 19.500 ευρώ για την ανοιχτή έκδοση και από 20.700 για την νέα Hardtop.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024