Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Mustang Bullitt 2019: Κινηματογραφική απόδραση... στην πραγματικότητα

Ford Mustang Bullitt 2019: Κινηματογραφική απόδραση… στην πραγματικότητα

Η «μπλε οβάλ» φίρμα τιμά τα 50 χρόνια από το Bullitt, αποκαλύπτοντας από το Detroit μια ειδική έκδοση της Mustang η οποία προσφέρει «τουλάχιστον» 475 ίππους και μια σειρά από χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στο αυτοκίνητο που με την συνδρομή του Steve McQueen, έμεινε ανεξίτηλα καταγεγραμμένο στην κινηματογραφική μνήμη.


Μια κινηματογραφικής έμπνευσης, ειδική έκδοση του εμβληματικού της sportscar επεφύλαξε η «μπλε οβάλ» φίρμα για την έκθεση του Detroit τιμώντας τα 50 χρόνια που ο επονομαζόμενος και ως «King of Cool» συνοδεία μιας κυπαρισσί Mustang GT αποτύπωσαν στο σελιλόιντ και στην αιωνιότητα μια από τις διασημότερες σκηνές καταδίωξης στην ιστορία του σινεμά.

O λόγος για την έκδοση Bullitt η οποία οφείλει την ονομασία της στον κάλτ αντιήρωα που ο Steve McQueen ενσάρκωσε εν έτει 1968 και όπως και η πρωτότυπη, βάφεται σε βαθυπράσινη απόχρωση και στερείται κάθε είδους διακριτικού, με εξαίρεση το λογότυπο με το όνομα της έκδοσης το οποίο παραπέμπει σε στόχο.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι μαύρες απολήξεις της εξάτμισης, οι λεπτομέρειες από χρώμιο στη γρίλια και στα παράθυρα προς τιμήν του αρχέτυπου, ενώ το παζλ ολοκληρώνεται από την παρουσία τροχών 19 ιντσών με μαύρες ζάντες.

Η Bullit έχει ως αφετηρία την Mustang GT, αξιοποιώντας τον ίδιο V8 των 5,0 λίτρων σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή η οποία δανείζεται την πολλαπλή εισαγωγής από την Shelby GT350 και ενσωματώνει μια σειρά από τροποποιήσεις που της εξασφαλίζουν «τουλάχιστον» 475 ίππους, σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες συστάσεις.

Τις προδιαγραφές της συμπληρώνει η παρουσία ενός εξοπλιστικού πακέτου που η Ford ονομάζει Bullitt το οποίο εμπλουτίζει το παλμαρέ της ομώνυμης έκδοσης με σύστημα πλοήγησης, καθίσματα Recaro με μνήμες, ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα και διανθίζει το εσωτερικό της με λεπτομέρειες όπως το logo-στόχος στο τιμόνι, οι πράσινες ραφές και ο χαρακτηριστικός επιλογέας ταχυτήτων του μηχανικού κιβωτίου. Στον εξοπλισμό της Mustang Bullitt περιλαμβάνονται επίσης η ενεργή ανάρτηση MagneRide.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024