Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Στροφή «υψηλής τάσης» -και- για την Infiniti

Η premium φίρμα της Nissan ανακοίνωσε τη νέα της ηλεκτρική στρατηγική η οποία προβλέπει την ένταξη αντίστοιχης τεχνολογίας μοντέλων στην γκάμα της από το 2021.

Εκτός από την αποκάλυψη του Q Inspiration Concept το οποίο θα διαμορφώσει την αισθητική όλων των μελλοντικών Infiniti, η premium φίρμα της Nissan, ανακοίνωσε από την έκθεση του Detroit, τα σχέδια της για την ένταξη αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων στην γκάμα της από τις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

Για την ακρίβεια, όπως επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής της Nissan, Hiroto Saikawa στην αμερικανική έκθεση, η Infiniti αναμένεται να λανσάρει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο το 2021, ενώ ταυτόχρονα, θα εμπλουτίσει την γκάμα της με υβριδικά μοντέλα και αντίστοιχες εκδόσεις.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των τελευταίων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα υβριδικά μοντέλα της Infiniti θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία e-Power της Nissan κάτι που μεταφράζεται σε μηχανικά σύνολα όπου τον πρώτο λόγο θα έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο θα αναλαμβάνει να κινήσει τους τροχούς, ενώ ένας μικρού κυβισμού βενζινοκινητήρας θα φορτίζει τις μπαταρίες.

Ενδεικτικό των προθέσεων της Infiniti σε σχέση με τη νέα της ηλεκτρική στρατηγική είναι ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ιαπώνων, μέχρι το 2025 οι μισές από τις συνολικές πωλήσεις της θα αφορούν ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

auto.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024