Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισιτήριο για το β΄εξάμηνο του 2019 παίρνει η όγδοη γενιά του VW Golf

Εισιτήριο για το β΄εξάμηνο του 2019 παίρνει η όγδοη γενιά του VW Golf

Σε μια εκδήλωση που αφορούσε τους προμηθευτές του VW Group αποκαλύφθηκε η περίοδος άφιξης της νέας γενιάς του κάτι παραπάνω από δημοφιλούς μικρομεσαίου της VW.

Το μικρομεσαίο μοντέλο της VW ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια ακόμα γενιά του, η οποία όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Volkswagen Arena στο Wolfsburg, για τους προμηθευτές της VW και του Golf, θα περάσει στην παραγωγή από το καλοκαίρι του 2019.

Από το ίδιο event προήλθε και η πρώτη αποτύπωση, υπό την μορφή σκίτσου του δημοφιλούς μοντέλου χωρίς βέβαια να μπορεί να εξάγει κανείς συμπεράσματα για το οτιδήποτε σχετικά με την αισθητική του η οποία πάντως, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει την συνήθη εξελικτική πεπατημένη του γερμανικού ομίλου.

Όπως και να έχει το γεγονός είναι ότι, όπως ανακοινώθηκε το νέο Golf θα περάσει στην παραγωγή σε 75 εβδομάδες από σήμερα, δηλαδή περί τα τέλη Ιουνίου του 2019.

Πέρα από την ημερομηνία, η VW ανακοίνωσε ότι η επένδυση που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να γίνει πραγματικότητα μια ακόμα γενιά Golf αντιστοιχεί σε περίπου 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, την αφετηρία για το δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της VW θα εξακολουθήσει να αποτελεί το εργοστάσιο του Wolfsburg από το οποίο θα προέρχεται ο κύριος όγκος της παραγωγής του.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024