Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz A-Class 2018: Το παζλ συμπληρώνεται στις 2 Φεβρουάριου

Mercedes-Benz A-Class 2018: Το παζλ συμπληρώνεται στις 2 Φεβρουάριου

Η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο «ακαμουφλάριστο» teaser της νέας A-Class σηματοδοτώντας κατά αυτόν τον τρόπο την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης μέχρι την αποκάλυψή της η οποία θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου.


Έχοντας, από το CES του Las Vegas, αποκαλύψει ένα από τα τεχνολογικά highlights της A-Class, με την μορφή ενός νέου infotainment με τεχνητή νοημοσύνη και ένα δίδυμο ευμέγεθων οθονών, η Mercedes-Benz προχωρά στο επόμενο βήμα, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο ακαμουφλάριστο δείγμα γραφής της νέας γενιάς του compact μοντέλου.

Αν και η πρώτη εικόνα ελάχιστα διαφωτιστική θα μπορούσε να θεωρηθεί για τα σχεδιαστικά δεδομένα της νέας A-Class, αποκαλύπτοντας μόνο την αισθητική της συνάφεια με τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Mercedes-Benz όπως η νέα CLS η οποία είχε πρωτοεμφανιστεί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο πριν την επίσημη πρεμιέρα της τον Νοέμβριο του 2017, ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για την πλήρη αποκάλυψη τoυ μοντέλου.

Αυτή όπως ανακοίνωσε ήδη η Mercedes-Benz θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ όπου η νέα A-Class θα παρουσιαστεί αρχικά, πριν την εκθεσιακή της πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Πέρα από όσα έχουν γίνει γνωστά επισήμως για το νέο interface του infotainment MBUX και για το εσωτερικό της A-Class, όπως είναι γνωστό η νέα γενιά θα έχει ως αφετηρία μια εξελιγμένη εκδοχή της αρχιτεκτονικής MFA η οποία σε συνδυασμό και με μια μικρή αύξηση των εξωτερικών της διαστάσεων αναμένεται να προσφέρει ιδιαίτερα εμφανή πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά την ευρυχωρία του θαλάμου επιβατών αλλά και την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ.

Πλην των προδιαγραφών του νέου interface που αποτελεί ό,τι πιο προηγμένο έχει να επιδείξει η Mercedes-Benz σε αυτό το επίπεδο, η A-Class θα διαθέτει μια πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας τα οποία στοχεύουν στον επαναπροσδιορισμό της κατηγορίας των «μικρών» premium μοντέλων.

Εξίσου γνωστό και άξιο αναφοράς είναι ότι η νέα A-Class θα προσφέρει περισσότερες επιλογές από ποτέ και από κάθε πιθανή άποψη, συμπεριλαμβάνοντας στην γκάμα της και τετράθυρη έκδοση αλλά και μια νέα έκδοση κινητήρα με την υπογραφή του Affalterbach με τα διακριτικά A 35 AMG η οποία θα αναλάβει να γεφυρώσει τις «απλές» εκδόσεις κινητήρα και την κορυφαία A 45 η οποία επίσης θα επιστρέψει ισχυρότερη από ποτέ.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024