Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Santa Fe 2018: Ραντεβού στη Γενεύη

Hyundai Santa Fe 2018: Ραντεβού στη Γενεύη

To επιβλητικό SUV των Κορεατών ετοιμάζεται να υποδεχτεί την τέταρτη γενιά του η οποία, αρχικά, σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, υπόσχεται μια νέα αισθητική προσέγγιση και καινοτομίες σε επίπεδο ασφάλειας.

Οι Κορεάτες επιβεβαιώνουν την παρουσία της νέας, τέταρτης γενιάς του Santa Fe στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο δημοσιοποιώντας την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου SUV.

Αν και η συγκεκριμένη «σκοτεινή» πλευρική εικόνα δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ αποκαλυπτική αφήνει να διαφανεί η αισθητική επιρροή του νέου μοντέλου με το κατά πολύ μικρότερο Kona, στοιχείο που αναμένεται να του εξασφαλίσει μια σαφώς πιο σύγχρονη και ενδιαφέρουσα σχεδίαση .

Ανεξαρτήτως σχεδίασης, αυτό που έχει γνωστοποιήσει η Hyundai, είναι ότι το Santa Fe αναμένεται να προσφέρει μια πλειάδα καινοτομιών στον τομέα της ασφάλειας, καθώς θα διαθέτει σύστημα αυτόνομης πέδησης που θα λειτουργεί και κατά την οπισθοπορεία διευκολύνοντας κατά πολύ τους αντίστοιχους ελιγμούς με δεδομένο και το μέγεθος του κορεατικού SUV.

Παράλληλα θα εξοπλίζεται με ένα καινοτόμο σύστημα επιτήρησης του πίσω καθίσματος το οποίο θα προειδοποιεί τον οδηγό όταν κάποιος από τους επιβάτες βγαίνει από το αυτοκίνητο.

Μια ακόμα διαφοροποίηση που θα φέρει η τέταρτη γενιά του Santa Fe θα είναι ένας πιο σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην επταθέσια και στην πενταθέσια Sport έκδοσή του, με την πρώτη να αυξάνει τις διαστάσεις της.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024