Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus UX 2018: Πληθωρικό… downsizing εν όψει

Lexus UX 2018: Πληθωρικό… downsizing εν όψει

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Lexus ετοιμάζεται να παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του UX, του νέου μικρότερου SUV της γκάμας της πολύ σύντομα.

Η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να αποκτήσει πολύ σύντομα ένα νέο SUV μοντέλο το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της, διευρύνοντας σημαντικά επί το νεανικότερο το κοινό της Lexus με δεδομένη την απήχηση των compact SUV.

O λόγος φυσικά για την έκδοση παραγωγής του UX το οποίο έχει παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην έκθεση του Παρισιού το 2016 και, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα, πιθανότατα στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να αφορούν τα χαρακτηριστικά της έκδοσης παραγωγής του, το UX αναμένεται να διατηρήσει την πολωτική όσο και εντυπωσιακή σχεδίαση του concept car αν και σε μια πιο προσγειωμένη εκδοχή από την οποία θα λείπουν εξεζητημένα στοιχεία του πρωτότυπου όπως οι προς τα πάνω ανοιγόμενες πόρτες, οι καθρέφτες-κάμερες καθώς και οι εκκεντρικές εξοπλιστικές επιλογές του θαλάμου επιβατών.

Σε κάθε περίπτωση, από την έκδοση παραγωγής του νέου μοντέλου δεν θα λείψουν εκείνες οι προδιαγραφές που επιβάλλονται από την premium κατηγορία όπου θα ανήκει αλλά και τις υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις σε επίπεδο gadget του νεανικότερου κοινού όπου θα στοχεύσει.

Η Lexus φέρεται ήδη να έχει κατοχυρώσει τις ονομασίες UX 200, UX 250 και UX 250h κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνα με τη συνήθη τακτική της, πλην των συμβατικών συνόλων βενζίνης η έκδοση παραγωγής του UX θα προσφέρεται και σε υβριδική έκδοση.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024