Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Huyndai Santa Fe 2018: Αντίστροφη μέτρηση

Huyndai Santa Fe 2018: Αντίστροφη μέτρηση

Το Santa Fe αποκαλύπτει την αισθητική κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσει η νέα γενιά του η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί στο πλαίσιο της 88ης διεθνούς ελβετικής έκθεσης.


Η Hyundai επανέρχεται με ένα σετ σκίτσων της νέας γενιάς του μεγαλύτερου SUV της το οποίο έχει «κλειδώσει» για την έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο, δίνοντας ένα σαφές δείγμα της σχεδιαστικής κατεύθυνσης την οποία θα ακολουθήσει.

Ανεξαρτήτως αισθητικής η οποία δείχνει να ακολουθεί τα μονοπάτια του Kona, όπως έχει γίνει γνωστό, το νέο Santa Fe, θα εξοπλίζεται και από μια σειρά καινοτομιών σε ό,τι αφορά τα συστήματα ασφαλείας.

Σε αυτά συγκαταλέγονται το σύστημα αυτόνομης πέδησης που θα λειτουργεί και κατά την οπισθοπορεία καθώς και ένα καινοτόμο σύστημα επιτήρησης των επιβατών του πίσω καθίσματος το οποίο θα ειδοποιεί τον οδηγό, όταν κάποιος επιβάτης εξέρχεται από το αυτοκίνητο.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα, τέταρτη γενιά του μοντέλου αναμένονται εντός του Φεβρουαρίου οπότε και η Hyundai αναμένεται να αποκαλύψει πλήρως το Santa Fe το οποίο θα εξακολουθήσει να διατίθεται σε επταθέσιες και πενταθέσιες εκδόσεις με την υπόσχεση για ένα πιο σαφή σχεδιαστικό διαχωρισμό μεταξύ των δύο.

Σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις κινητήρα, αν και προς το παρόν οι Κορεάτες δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αξιοποίηση νέων, μικρότερου κυβισμού και πιο αποδοτικών συνόλων σε σχέση με το παρελθόν.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024